Sant Gaudenci és el col·lectiu d'amics i amigues de la rumba catalana.
SGproMusic és l'empresa que ha sorgit de Sant Gaudenci.
Sant Gaudenci i SGproMusic tenen molt a oferir-te!

Posa't en contacte amb nosaltres i t'ho expliquem tot: CONTACTE.ELS NOSTRES SERVEIS


MÚSICA PER A ESDEVENIMENTS
Tenim una amplia carta musical per a la amenització de qualsevol tipus d’esdeveniment. http://www.sgpromusic.com/ca/esdeveniments/

MANAGEMENT MUSICAL
Els gairebé 10 anys de la iniciativa Sant Gaudenci ens han portat a col·laborar amb molts projectes musicals, de molts estils i amb objectius molt variats. Aquest fet ens ha dotat d'una bona experiència en aquesta tasca. Artistes i grups actuals: http://www.sgpromusic.com/ca/artistas/

COMUNICACIÓ I PREMSA
Donem visibilitat als mitjans de comunicació el teu projecte, grup, disc, vídeo, concert o notícia. Volem saber les teves novetats per a explicar-les al món.

SOCIAL MEDIA / COMMUNITY MANAGER
Coneixem les estratègies i eines per a promocionar per la xarxa les teves campanyes, vídeos, concerts, festivals. Pregunta’ns com i què farem!

BOOKING D'ARTISTES
Tenim un ampli catàleg d’artistes de tots els estils per a proporcionar-te la millor opció d’espectacle: Música, màgia, humor..

PRODUCCIÓ DE CONCERTS, CICLES DE MÚSICA I ESDEVENIMENTS
Tenim l’experiència necessària per a assegurar l’èxit i bon funcionament de l’esdeveniment que desitges programar. De tots els estils i a tots els nivells.

EQUIPS DE SO I IL·LUMINACIÓ
Et proporcionem un gran equip tècnic i humà de so i il·luminació per al teu esdeveniment. Explica’ns què vols sonoritzar i et farem un pressupost ajustat.

DISSENY GRÀFIC
A SGproMusic sempre hem treballat amb grans professionals del disseny gràfic, fet que ha ajudat a destacar la productora des de que va néixer.

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org