Sant Gaudenci DJ és la vessant de punxadiscos del col·lectiu Sant Gaudenci. Des del 9.9.9 (9 de setembre del 2009) que reparteixen rumba per tot arreu a mitjançant els seus remix, sessions i vídeos a les xarxes i sessions a discoteques, festes majors, esdeveniments i guateques de tota mena. Aquí podràs sentir la música i veure els vídeos que han anat parint..

Sant Gaudenci DJ es la vertiente de pinchadiscos del colectivo Sant Gaudenci. Desde el 9.9.9 (9 de septiembre de 2009) reparten rumba por todas partes a través de sus remix, sesiones y vídeos a redes y sesiones en discotecas, fiestas de pueblo, eventos y guateques de todo tipo. Aquí podrás escuchar la música y ver los vídeos que han ido pariendo..


SANT GAUDENCI DJ Rumba catalana mix dancing from Sant Gaudenci d'Horta on Vimeo.


Remix de Pol Lloret aka Pol Sant Gaudenci

Pol Lloret és el virtuós de Sant Gaudenci DJ, d'ell són aquests remix que són habituals a qualsevol sessió rumbera.

Pol Lloret es el virtuoso de Sant Gaudenci DJ, de él son estos remix que son habituales en cualquier sesión rumbera.


Sessions / Sesiones

Algunes de les sessions que Sant Gaudenci DJ ha penjat a la xarxa, les quals han estat fetes per a programes de ràdio varis, per FORCAT o per Ràdio Terra.

Algunas de las sesiones que Sant Gaudenci DJ ha colgado en la red, los cuales fueron creados para programas de radio varios, para FORCAT o para Ràdio Terra.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org