22 de març 2017

REUS ACULL LA PRIMERA EDICIÓ DEL ROCKYRUMBA FESTIVAL

El pròxim 1 d'abril Reus acollirà els concerts de Marinah, D'Callaos o La Màlaga; un vermut rumbero i la projecció de la pel·lícula 'neokinki' Criando Ratas amb la presència del director i protagonistes. Tot això dins del marc del Rockyrumba Festival, per celebrar els cinc anys de la productora.

Reus sempre ha estat terra de música, de rock i de rumba. Aquest més d'abril neix el Festival Rockyrumba amb l’objetiu d’establir-se a la ciutat oferint un model d’esdeveniment familiar. Per aquest motiu la proposta no s'està de res, amb activitats des de migdia a la Sala Puig de Reus.

Al mig dia en Sergi de Vergüenza Ajena i Gin Toni animaran el Vermut Rumbero. Per la tarda s'estrenarà la pel·lícula Criando Ratas, tot un fenomen a la xarxa amb gairebé un milió de visualitzacions en menys de dos mesos. La projecció comptarà amb la presència del director Carlos Salado i el seu protagonista el Cristo.

Ja per la nit es podrà gaudir dels concerts que caminaran entre el flamenc, la rumba i el rock. Marinah cantant de Ojos de Brujo interpretant temes de la banda i el seu nou treball. Completaran el cartell D'Callaos, La Màlaga, La Klave i Dj Txarnego.
Durant tot el dia hi haurà servei de restauració i inflables per a els més petits. Les entrades (15/20 euros) ja estan a la venta a Ticketea i Entradium.

DIA: Dissabte 1 d'abril del 2017

LLOC: Sala Puig, Reus (Avinguda de Falset. 125 Reus, Tarragona)

ACTIVITATS:
· Matí 12h vermut rumbero amb Sergi de Vergüenza Ajena i Gin Toni
· Tarda 16h projecció de la pel·lícula Criando Ratas, amb el director i protagonistes
· Nit concert amb Marinah, D'Callaos, La Màlaga, La Klave i Dj Txarnego


Mostra més notícies sobre , , , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org