24 de setembre 2016

A partir del primer dimecres d'octubre de 2016 i des de Sant Gaudenci, publicarem cada setmana un dels 14 capítols de La Rumba Tomba.

La sèrie documental dóna a conèixer el passat i el present de la rumba catalana, els seus lligams amb Barcelona, Perpinyà o Lleida. Les seves arrels i la seva cultura, i també el seu moment actual i futur. Mostra els grans noms de la rumba catalana i d’altres artistes més desconeguts, vells i moderns, que es dediquen o s’han dedicat a la darrera música tradicional urbana. La sèrie explica les barreges i convivències culturals que han estat imprescindibles per explicar el naixement, l’evolució, la situació actual i el futur de la rumba.

Els protagonistes dels 14 capítols són: Patriarcas de la Rumba, Los Manolos, Rumba Tres, La Troba Kung-Fú, Gato Pérez, Estopa, Sabor de Gràcia, Gertrudis, Ojos de Brujo, El Pescaílla, Tekameli i Peret.

Creiem que és una gran notícia, és una sèrie documental que des de Sant Gaudenci hem volgut recuperar des de març de 2010, quan vam fer una crida des d'aquest blog. Els últims mesos estem intentant agragar tots els continguts sobre rumba catalana que coneixem, com per exemple el Santa Rumba. La Rumba Tomba suposa una gran "troballa", esperem que gaudiu tant com nosaltres de La Rumba Tomba!

Aquí podràs veure tots els capítols (del 5 d'octubre de 2016 i fins al 4 de gener de 2017 els anirem publicant un a un):
santgaudenci.com/p/la-rumba-tomba.html

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org