11 de juliol 2016

- En castellano más abajo -
Ja es pot llegir el fanzine de rumba catalana Santa Rumba, tots els números de l'1 al 8 i les edicions especials.

Des d'aquest mes de juny els amants i curiosos de la rumba catalana ja poden llegir-la més fàcilment. El Santa Rumba, l'únic fanzine dedicat a la rumba catalana, ja es pot consultar online a aquesta web, la de Sant Gaudenci, el col·lectiu editor de la publicació.

Els vuit números, més les dues edicions especials, van ser publicats del novembre del 2007 al novembre del 2013 per periodistes, antropòlegs, dinamitzadors, músics i aficionats relacionats amb el món de la rumba catalana. Estan escrits en català i castellà i es van editar 5.000 exemplars en paper, 500 de cada número. Contenen entrevistes, crítiques i ressenyes de discos i de discografies, reportatges històrics, passatemps i il·lustracions.

Gato Pèrez, els Salazar, Ramonet, Chacho, Peret, la rumba paia de Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), David Torras (Ai Ai Ai) i Xavi Ciurans (Gertrudis), Los Amaya i Peret Reyes són els protagonistes de les portades, dedicades a l'entrevista principal de cada número. El mapa de la rumba. La guia de la rumba. “La rumba en los charts”, “El fallido homenaje a el Pescadilla” o “El resurgir de la rumba catalana”, són alguns dels articles històrics de la rumba catalana. Els cromos de la rumba: Les il·lustracions Rumba Heroes i Rumba Stars. La Màlaga vs. Arrels de Gràcia. I molta, molta rumba més!

La publicació rumbera es suma així al newsletter YOCHANO, l'altre publicació amb més recorregut de la història dins del gènere, el qual es pot consultar digitalment online setmanalment des del setembre del 2007. El newletter repassa els discs, videoclips i notícies destacades de cada setmana, fet que demostra que el gènere està molt viu. Tan viu que fins i tot se'n va fer una edició especial en japonès!


Consulta aquí tots els números del Santa Rumba:
www.santgaudenci.com/p/santa-rumba.html

Facebook Santa Rumba:
www.facebook.com/SantaRumba
LOS NÚMEROS DEL SANTA RUMBA EN DIGITAL ONLINE

Ya se puede leer el fanzine de rumba catalana Santa Rumba, todos los números del 1 al 8 y las ediciones especiales.

Desde este mes de junio los amantes y curiosos de la rumba catalana ya pueden leerla más fácilmente. El Santa Rumba, el único fanzine dedicado a la rumba catalana, ya se puede consultar online en la web de Sant Gaudenci, el colectivo editor de la publicación.

Los ocho números, más las dos ediciones especiales, fueron publicados de noviembre de 2007 a noviembre de 2013 por periodistas, antropólogos, dinamizadores, músicos y aficionados relacionados con el mundo de la rumba catalana. Están escritos en catalán y castellano y se editaron 5.000 ejemplares en papel, 500 de cada número. Contienen entrevistas, críticas y reseñas de discos y de discografías, reportajes históricos, pasatiempos e ilustraciones.

Gato Pérez, los Salazar, Ramonet, Chacho, Peret, la rumba paya de Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), David Torras (Ai Ai Ai) y Xavi Ciurans (Gertrudis), Los Amaya y Peret Reyes son los protagonistas de las portadas, dedicadas a la entrevista principal de cada número. El mapa de la rumba. La guía de la rumba. "La rumba en los charts", "El fallido Homenaje a el Pescadilla" o "El resurgir de la rumba catalana", son algunos de los artículos históricos de la rumba catalana. Los cromos de la rumba: Las ilustraciones Rumba Heroes y Rumba Stars. La Màlaga vs. Arrels de Gràcia. Y mucha, mucha rumba más!

La publicación rumbera se suma así al newsletter YOCHANO, la otra publicación con más recorrido de la historia dentro del género, el cual se puede consultar digitalmente online semanalmente desde septiembre de 2007. El newletter repasa los discos, videoclips y noticias destacadas de cada semana, lo que demuestra que el género está muy vivo. Tan vivo que incluso se hizo una edición especial en japonés!


Todos los números:
www.santgaudenci.com/p/santa-rumba.html

Facebook Santa Rumba:
www.facebook.com/SantaRumba

Mostra més notícies sobre , , , , , , , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org