13 de juliol 2016


Tenim el plaer d'anunciar-vos la programació del 2n FESTIVAL DE RUMBA CATALANA DE PALAFRUGELL! Del 21 de juliol a l'11 d'agost cada dijous a les 22h al Lolailo de Palafrugell:

21 juliol - Micu
Micu, el rumba-autor, mescla la rumba amb el rock, el funk o fins i tot el jazz. Amb un directe atòmic, combina els moments més espectaculars de la rumba catalana amb èxits de bandes com Metallica o Bob Marley passant-los pel filtre... Metalrumbafunk?

28 juliol - Rumbrothers
Quatre músics incombustibles units per la rumba catalana i flamenca. Et faran ballar amb els clàssics de Peret, Pescailla, Gipsy Kings, Gato Pérez o Papawa, així com clàssics de la música mundial rumbejats a la màxima poténcia.
Cada un d'ells ha estat o és membre de reconeguts grups de l'escena com per exemple La Màlaga, projecte en comú de tots quatre, i amb RumBrothers volen donar ales a les seves inquietuds per la rumba clàssica. Experts en qualsevol tipus d'esdeveniment: Des del guateque més desenfadat fins al sopar d'etiqueta més elegant que et puguis imaginar.
Probablement el quartet de rumba paya que més ha fet ballar i més ha emocionat a grans i petits. El cantar d'en Rumberto Sánchez i el ventilador d'en Compay del Rio són èxit assegurat.

4 agost - Maria Cambray
La Maria Cambray és una de les veus més fresques de la rumba catalana contemporània. El seu caràcter alegre es transmet instantàniament al públic, fent dels seus directes una festa conjunta entre assistents i músics.
Amb el disc Golpe (Satélite K, 2015) ha aparegut amb molta força a l'escena, copsant gran part de l'atenció de crítica i públic. Sens dubte és i serà una de les veus que més acompanyaran al ventilador rumber els pròxims anys.

11 agost - Arrels de Gràcia
Arrels de Gràcia són el combo gitano jove de l'escena amb més projecció. Ja fa anys que són el plat fort dels esdeveniments més exclusius de Barcelona i cançons com "La Moto" ja són un clàssic del genere. Jonatan Ximenis, recordeu el seu nom.


Amb la col·laboració de SGproMusic i Estrella Damm
Mostra més notícies sobre , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org