13 de gener 2015

"I després de #Peret, què?", a partir del mimut 17:41 l'Ànima del Canal 33 parla amb part de la rumba catalana sobre passat, present i futur.

Mostra més notícies sobre ,

5 comentaris:

 1. Buen reportaje, la rumba puede hacer de base para jugar de muchas músicas, si el flamenco se abrió también puede hacerlo la rumba.

  ResponElimina
 2. No se que pintas tu en este reportaje Adria. Se nota el enchufismo del presidente

  ResponElimina
 3. Lo diré educadamente a ver si así no me censuran: Hay personas que aparecen en este reportaje hablando y opino que no deberían salir, por ejemplo Adrià. Creo que otros que no han salido deberían tener mas derecho a aparecer. Parece que tener afinidades con el presidente de Forcat facilita los hechos para que te den voz en un programa de TV

  ResponElimina
 4. Francis, aunque a muchos no guste, ya se ha abierto y si que gusta a muchos! :)

  ResponElimina
 5. Anònim, una opinió molt respectable. No va pensar així el encarregat de fer el reportatge i va contactar amb mi directament. Jo, encantat, vaig decidir donar la meva opinió, com hagués fet gairebé tothom a qui li haguèssin preguntat. No té res a veure amb enxufisme ni amb FORCAT, per més que sempre vulguis veure maldat en FORCAT, en mi i en el que no t'agrada.

  Et donaria més explicacións, però ja m'has demostrat que et són totalment igual. Fins que no posis el teu nom real i et dignis a RAONAR amb mi, els teus comentaris no tindran lloc a aquest blog.

  ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org