20 de maig 2014

Com cada any les Festes Joves del Coll arriben amb el segon cap de setmana de juny, i aquest any duraran concretament del 6 al 15 de juny. Donarà el tret de sortida el seu plat fort, les Barraques del Coll, un nou format festiu estrenat al 2013 amb gran èxit i que es durà a terme el divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 al Parc de la Creueta del Coll

Com ja és tradicional l’inici de Les Barraques serà la passejada de Sant Vinet del Coll. Divendres 6 el patró de les nostres festes beneirà a ritme de tabalada a tothom que s’apropi. La rua de Sant Vinet sortirà del del Parc de la Creueta del Coll a les 19h.

Per la nit, a partir de les 22h, la festa continua al Parc de la Creueta del Coll, final de la processó de Sant Vinet i inici dels concerts dels grups Möndo Loco i La Màlaga. Abans de les seves actuacions, entre elles i al final d’aquestes, la festa anirà a càrrec dels punxa discos de les diferents Barraques.

La festa de Barraques continuarà dissabte 7 de juny amb un gran programa d’activitats. A partir de les 11h, el Parc de la Creueta del Coll es convertirà en un gran circ amb el Festival d’Arts Escèniques Fem-ho Fàcil. A les 14h, es realitzarà el dinar popular de festa major i després continuarà la festa a les diferents Barraques.

A les 21h, des del Parc de la Creueta del Coll, sortirà un Correfoc pels carrers del barri i començarà la música amb el grup Los Tunantes a l’escenari principal del Parc de la Creueta. La rauxa seguirà a ritme de ska i reggae amb el grup Sybarites. I tancaran l’escenari els reis del Boogaloo, la banda Los Fulanos. Després de la seva actuació continuarà la música i la festa amb els punxa discos de les diferents barraques.
I per tancar el primer cap de setmana de festes, a les 17:30 es realitzarà una diada de cultura popular a càrrec de la Colla de Diables de la Malèfica del Coll. S’iniciarà a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat i acabarà al Parc de la Creueta del Coll. On tot seguit, a les 20h, continuarà la festa amb els Dj de les diferents Barraques del Coll.

Com cada any per aquestes dates des de el barri del Coll, zona Nord del Districte de Gràcia, s’aposta fort per una festa dirigida a tots els públics, amb activitats i concerts potents i gratuïts. Una interessant oferta musical i cultural en un paratge privilegiat, dins de Barcelona, delimitat per la Creueta del Coll, la Muntanya Pelada i el Parc Güell.
Organitza i col·labora: Comissió de Joves del Coll, Malèfica del Coll, Esplai Sant Jordi, AE Jaume I del Coll, Grup artístic Zô3, Assemblea de Festes Alternatives Coll-Vallcarca, Centre Cívic El Coll - La Bruguera, Casal de Joves del Coll, Grup d’Estudis Coll-Vallcarca, Club de Bàsquet del Coll, Alberg Mare de Déu de Montserrat, Coral Mare de Déu del Coll i Taller d’Història de Gràcia.

XIa EDICIÓ DE LA COLL REGGAE SOUND SYSTEM AL MIRADOR DEL PARC GÜELL
El dissabte 14 de juny en motiu de les Festes Joves del Coll 2014, es celebrarà
al Mirador del Parc Güell, a partir de les 22h, la 11a edició de la Coll Reggae Sound System. En aquesta edició es contarà amb els selectors residents i habituals de la festa reggae de referencia a Barcelona.
La festa reggae del Coll és una de les activitats musicals gratuïtes més esperades del Districte de Gràcia i de tota Barcelona. Fet que es reflexa cada any en l’augment del seu número d’assistents. L’èxit de la Coll Reggae Sound System radica en la combinació de música de qualitat amb un entorn natural d’excepció dins de la ciutat, ja que des de el Mirador del Parc Güell es pot contemplar una de les millors panoràmiques de Barcelona.
A més, coincidint amb la Festa de la Música, a partir de les 16h, es podrà gaudir d’una variada oferta musical a càrrec d’una àmplia selecció de grups de diversos estils.

Més info: http://festesjovesdelcoll.blogspot.com

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org