04 de maig 2014

"Amb M de rumba", així es presenten La Màlaga i Morosito a Terrassa. Els dos grups rumberos de Barcelona arriben amb els seus primers discos a la Faktoria d'Arts per presentar-los conjuntament. Morosito amb El Hilo Invisible i Mañana Sol (Sant Gaudenci Records, 2013).


Les 50 primeres valen 5 euros, les 50 següents 6 euros, 50 més a 7 euros i la resta a 8. Compra ja la teva!


LA MÀLAGA

El grup proposa un espectacle musical amb temes propis de ritmes i lletres malaltíssament enganxoses, combinats amb temes estàndards de la rumba. L'elegància i el “tempo” frenètic dels seus espectacles i el directe potent, fresc, alegre i dinàmic que caracteritza la banda, fan dels seus concerts una vibrant descàrrega rumbera que no deixa descansar al públic ni un sol instant. El seu primer disc “Mañana Sol” (Sant Gaudenci Records, 2013), d'una contundència indiscutible, és tota una declaració d'intencions amb el que han mostrat al món el seu segell inconfusible i personal, així com la seva particular manera de veure el món i de portar a terme la seva teràpia rumbera que tant ha ajudat a milers de persones en els últims anys.


MOROSITO

Els Morosito són un grup de música del barri de la Prosperitat, Barcelona, que el 2010 decideixen embarcar-se en un projecte fet des de l'afecte pilotat per les ganes de compartir la seva música. El seu nou disc "El hilo invisible" es caracteritza per unes composicions personals en què destaquen les seves excel · lents harmonies acuradament elaborades, per les seves melodies enganxoses "fins i tot addictives" i unes lletres totalment sinceres plenes de quotidianitat. La seva música explora des de la rumba a tot tipus d'estils com el reggae, rock, etc, i influències de grups com els Mártires del Compás, Los Delinqüentes, Kiko Veneno, Pata Negra, etc.

Mostra més notícies sobre , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org