15 de maig 2014

El Boca Nord, Horta, Guinardó i el Carmel estan de celebració! 15 anys d'espai jove al barri!

Dins dels actes de celebració hi tenim una nit de rumba: Lumbre + Gin  & Toni con Limón.

Lumbre, va ser un grup que va nèixer just ara fa deu anys, dins el bocanord. Veïns, talleristes, amics, van confluir en un espai i en un temps. La resta de coses que van passar ja son història. S’ajunten tots de nou, per celebrar aquest dia tant especial per bocanord, i per a Lumbre.

Juanma Galeas (veu), Pedro Merighi(guitarra), Paco Romero(guitarra), Kaito Ledesma/Lucho (baix), Fabio (cajón), Jack Scanner (saxo), Miguel Ferré(percusió), Claudio Favero(Bateria), Juan de Julia (percussió) i la col·laboració especial de José Santiago “El Choto”(guitarra)… Escolta la seva música

Per actualitzar el moment de la rumba al barri del Carmel, Gin & Toni con Limón, és un trio que musicalment navega per la rumba de barri totalment, fa un repertori de versions de tota la vida, tant rumbes com cançons acoplades a la rumba i cançons pròpies. Tot això barrejat amb molt sentit de l’humor i molta provocació i interactuació amb el públic, de la mà de Carmelo Cotton, ens presenta el seu directe incendiari.

Guitarra i veu – Mario Roca “Bajañí” – GIN
Baix i coros – Jaume Fite “el indio de la prospe” – LIMÓN
Cajón i coros – Manel Cabello “manelillo” – TONI


Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org