21 d’abril 2014

Tuco Requena torna a la càrrega amb el seu tercer disc "Imperfecto" i anuncia la gira de presentació, que passa per Barcelona divendres 25 d'abril.

Quatre anys després de la seva última aparició, la rumba d'autor de Tuco Requena es fa més personal que mai i camina per aires més personals. Deu cançons conformen el seu nou disc "Imperfecto", menys canalla i llatí, més reflexiu i directe, amb una producció que premia l'essència de la cançó i amb lletres elaborades que transiten entre lo íntim i lo social. Aires elèctrics i del sud, flamencs i rítmics que envolten un disc variat on la rumba no perd la senyal d'identitat personal com a mitjà de transmissió del músic d'Osca.

La imperfecció d'un mateix, la recerca de la imaginació i la creativitat, la beneïda monotonia de l'equilibri i l'hivern que sempre està a l'aguait conviuen, a la temàtica de les cançons, amb l'obsessió de la manca moral pels diners, l'alienació pensant o la passivitat social en aquest nou disc.

El disc "Imperfecto" a més d'estar diponible a la seva web, també estarà disponible a diverses plataformes habituals de streaming com Spotify o Grooveshark. Així mateix, el músic anuncia la gira de presentació del nou treball que el portarà a Osca, Saragossa, Barcelona, Logronyo, Madrid i Teruel. A Barcelona serà aquest divendres 25 d'abril a la Sala Fizz (Balmes, 83) i ja pots comprar-te la teva entrada aquí.

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org