17 de març 2014

BARRUFEST és el primer festival de rumba catalana de Barcelona, que neix amb pretensió de convertir-se en cita anual de referència de l’escena. Aquesta primera edició tindrà lloc el divendres 28 de març, a l'Espai Jove la Fontana de Gràcia. Acollirà dues bandes rumberes emergents, Gipsy Hits i Revolución, a més d’una banda “all-stars” formada per membres de Los Manolos, Ai Ai Ai, 9Son, Micu i d’altres convidats especials. Els concerts començaran a les 9 del vespre i duraran 4 hores. L’entrada serà gratuïta.

BARRUFEST sorgeix per dotar Barcelona d’un festival rumbero de referència en època primaveral. La ciutat compta amb la Diada de la Rumba, que se celebra a la tardor i en cinc edicions s’ha consolidat i estès a d’altres localitats, amb un plantejament principalment pedagògic i de divulgació. BARRUFEST es perfila com un aparador de l’escena, on s’hi exhibiran propostes musicals actuals, amb l’objectiu d’arribar al gran públic. El festival dóna resposta a una necessitat històrica expressada per diversos agents culturals, que trobaven a faltar una cita anual i representativa de rumba catalana en directe.

FORCAT és la impulsora de la iniciativa. L’entitat aplega des de 2009 els protagonistes de l’escena rumbera catalana. Es compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Estrella Damm. Els mitjans col·laboradors són: Sons de la Mediterràni, iCat Rumba, Calarumba.com, Sant Gaudenci, i Yochano.

DIVENDRES 28 MARÇ 2014 21:00h. (fins la 01:00h.)
ESPAI JOVE LA FONTANA (Gràcia)
Carrer Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona
Metro FONTANA L3 -verda-
Entrada Gratuïta
Banda tribut als mítics Gipsy Kings formada a Barcelona per Mario Roca Bajañí, Nacho López, Jaume Fite, Manel Cabell i Flor Inza,que fan un repàs per tots els grans èxits del combo internacional francés.

Jove combo rumbero del Prat del Llobregat format pels germans Carmona que prepara el llançament del seu segón disc per aquesta primavera, al Barrufest ens presentaran alguns d’aquest nous temes. 

FORCAT RUMBA ALLSTARS
Es una superbanda creada especialment per aquest festival formada per Rogeli Herrero dels Manolos, Rafalito Salazar i David Torras de Ai Ai Ai, Marc Menéndez de 9Son i molts convidats sorpresa...

Mostra més notícies sobre , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org