07 de març 2014

El concert forma part del Festival Barnasants i repassarà més de 20 anys de hits rumberos en clau íntima i amb formació excepcional.

El diumenge 16 de març a les 19h els rumberos majors Ai Ai Ai presentaran el seu nou espectacle “Liceu Turruai” a L’Auditori de Barcelona. El 2014 els mestres de la rumba catalana celebren 20+1 anys de trajectòria, i coincidint amb el XX aniversari de l’incendi del Gran Teatre del Liceu, ens proposen un nou espectacle que resumeix la intensa trajectòria del grup i les seves rumbes en format íntim i amb una relectura en clau d’autor dels seus clàssics.

Un concert especial… els músics! Ai Ai Ai es presentarà en formació ampliada: l’original trio format per Rafalito Salazar (ventilador, veu), Pep Lladó (teclats, veu) i David Torras (baix, veu) es veurà reforçat per la bateria i percussions de l’Oriol Martinez i les delicades veus de Susi Ferrer i Thais Hernandez, a més de les col·laboracions especials de Miquel Górriz (excantant de la formació), Johnny Salazar i alguna sorpresa més que el grup no ha volgut desvelar.

Un concert especial… l’espectacle i les cançons! Durant de més de 20 anys de trajectòria i amb el patrimoni de ser el primer grup de rumba íntegrament en català, Ai Ai Ai ha signat cançons que han esdevingut himnes per a diverses generacions. Qui no ha cantat ‘Tot això eren vinyes’ o ha brindat una enèsima vegada entonant ‘Advertència’? Quants cops hem ballat la seva versió rumbera de ‘Jo vinc d’un silenci’? Per al nou espectacle el grup ha seleccionat fins a 18 de les peces més representatives del seu repertori i les ha adaptat amb nous arranjaments per a guitarra ventilador, baix elèctric, piano i bateria i percussions.

Un repertori per a tots els públics, un repertori que tenim gravat a foc i que s’anirà succeint a mesura que els Ai Ai Ai ens fan partícips de la seva petita obra de teatre musical “Liceu Turruai”.

EP ESPECIAL, ONLINE! Aquí podeu sentir l’EP de sis cançons enregistrat especialment per a l’ocasió, on es revisiten en clau d’autor i estricte directe les cançons “Jo vinc d’un silenci”, “Sant Joan”, “Vaig i vinc”, “Cutxurrumbai”, “L’ovella negra” i “Advertència”.

LICEU TURRUAI – UNA MOSTRA, EN DIRECTE!Mostra més notícies sobre , , ,

2 comentaris:

  1. Es un buen espectaculo lo vi en el Cat la primavera pasada. El vídeo del Gato ha pasado de seis visitantes a seteciento y pico en menos de cinco dias, eres un crack de las resdes sociales.

    ResponElimina
  2. Hola de nuevo Francis! Gracias por tus comentarios, se hace lo que se puede!
    Has visto que ya puedes ver los comentarios? Saludos!

    ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org