17 de desembre 2013

Sota el lema “5 anys de Rumba Catalana compromesa crítica i casolana”, els Terratombats celebraran el seu 5è aniversari trencant esquemes i apostant per un concert vermut familiar. Serà el proper diumenge 22 de desembre al Teatre Unió Agrícola d’Òdena a les 11.30 del matí, amb un acte que, a més, estarà inclòs dins del programa d’actes de la Marató de TV3 d’enguany.

Han estat cinc anys intensos de carrera musical en els quals Terratombats han realitzat més d’un centenar d’actuacions (fins i tot actuant a Berlín),  han editat 4 discs i han estat avalats per dos Premis Enderrock (el Premi Enderrock 2012 al millor directe i el Premi Enderrock 2013 al millor disc per “Aires de primavera").

Amb aquest acte, el grup vol facilitar l’assistència de tothom qui ho desitgi i que, amb aquest format i aquest horari, joves, xics i grans puguin gaudir de la vetllada. En aquest sentit no es contempla pagar una entrada per accedir-hi, sinó que es pretén cobrir despeses mitjançant una entrada inversa per a qui ho cregui convenient.

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org