27 d’octubre 2013

El prestigiós Cilcle de Flamenc del Besós, (In)Fusión Flamenca, ja ha presentat el cartell d'aques any, en el que hi trobem a La Màlaga el dia 8 de novembre, primer divendres del cicle.

El Centre Cívic Besòs consolida el seu projecte singular de flamenc, que fa 11 anys que ve treballant a partir de 3 línies clares: la formació (cursos i tallers), el foment i suport a la creació (residències artístiques) i la difusió cultural (programació d’espectacles).

Aquest novembre volem celebrar amb tota la família flamenca aquesta nova edició amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, on destaquen els tallers de Juan Carlos Lérida, Costi “El Chato” i David Leiva; l’exposició Color Canela de Núria Rodríguez; les actuacions d’artistes com la Cia. Arrieritos, Chico Ocaña, Agustí Fernández, La Màlaga entre molts d’altres!

El proper dilluns dia 14 d’octubre, donarem a conèixer tots els actes i activitats del cicle via infusionflamenca.cat i xarxes socials. Hem cregut oportú, envia’ls-hi prèviament el dossier de premsa, per si estan interessats en fer difusió del cicle. Des de l’organització estem oberts a entrevistes o reportatges, així com la possibilitat de que puguin cobrir el cicle des del seu mitjà. Si és així, no dubtin en contactar amb nosaltres.

Venda d'entrades:

CENTRE CÍVIC BESÒS
Rambla Prim, 87-89 - 08019 Barcelona 93 256 49 01

Al centre s’hi pot arribar en transport públic: Metro L4 (estacions Besòs i Besòs Mar); TRAM T5 (Besòs i Alfons el Magnànim) i TRAM T4 (Maresme– Fòrum); Bus (36 – 43 – 56 – 60 – 141 – B21 – B23 – N6) i Bicing (número 147, Rambla Prim 79), així com en transport privat motoritzat (sortida 24 Ronda Litoral).

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org