15 d’abril 2013

Dissabte 13 d'abril del 2013: El dia en que Madrid es va omplir de rumba. Flamenca, catalana i sonido caño roto. Pel Centro de Arte Flamenco y Danza Española Amor de Dios van passar gairebé un centenar de persones que van poder presenciar les xerrades i debat de José Luís Cortés "Panoja" de Aragonesa Rep. Artísticas, Juan Maltés i Bené de El Vaquilla Flamenco Beat Club i Adrià Garriga de Sant Gaudenci.

Més tard la visualització del documental de "Mario Pacheco: História de una pasión", esperem poder-lo veure aviat penjat a la xarxa, i la sessió als plats de Juan Maltés, José Luis Cortés "Panoja" i Adrià Sant Gaudenci va fer les delícies del públic entregat a la rumba. Particularment i a nivell personal, dir que la rumba catalana va calar fort a la capital, amb cançons de The Lito, La Màlaga, remix de Txarly Brown i Pol Sant Gaudenci i clàssics com Peret i Ramonet.

Esperem que això no sigui més que un inici d'algo encara més gran. Desde Sant Gaudenci ajudaren en el que poguem i se'ns demani.


Llarga vida a El Vaquilla Flamenco Beat Club i a la rumba!

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org