07 de gener 2013

Mañana Sol (Sant Gaudenci, 2013) és el primer àlbum de La Màlaga, amb el qual oficialitza la seva presència al panorama musical des de 2009. Ja te'l pots descarregar lliurement des de la web lamalagarumba.com.

Els músics d'"Hosta-Sants" es presenten amb un gran disc d'una contundència indiscutible. I és que no es tracta d'un disc qualsevol, sinó de tota una declaració d'intencions amb la que la banda barcelonina mostra el seu segell inconfusible i personal, i la seva particular manera de veure el món i de dur a terme la Teràpia Rumbera. La sortida del disc arriba recolzada del primer videoclip del disc amb la col·laboració de luxe d'en Peret, al qual la banda li ha de dicat el tema “Mestre Peret”.Et costarà molt decidir sobre quin és el veritable punt fort de la Màlaga: Si el missatge de les seves lletres o les seves melodies enganxoses. El que si que és segur és que aquests dos ingredients, junt a la seva frescura, la seva alegria i el "tempo" frenètic dels seus espectacles, són els responsables que La Màlaga sigui una de les bandes amb més projecció del moment.

Les seves cançons parlen de la vida i del que succeeix d'una manera tan realista i original, que sovint et sentiràs identificat i commogut per elles. Amb aquestes lletres i la reacció que aquestes provoquen als que les escolten, no costa creure que La Màlaga, es trobi ara mateix entre les bandes referents del gènere, tot i no tenir, fins ara, cap disc al mercat.

Amb més de 100 concerts a l'esquena a multitud de FFMM, certàmens i sales com Luz de Gas, Apolo, Sala Zero, etc; totalment integrada a la generació 2.0 i immersa a la seva original campanya de vídeos promocionals via Youtube; el grup gaudeix i fa gaudir amb la seva Teràpia Rumbera consolidant i creixent exponencialment dia a dia.

Mañana Sol (Sant Gaudenci, 2013), gravat als estudis Sota La Palmera (Dos Rius) i masteritzat a Catmastering, compte a més amb la col·laboració d'artistes com Los Manolos, Johnny Tarradellas (Chipén), Pep Lladó (AiAiAi), David Torras (AiAiAi i Sabor de Gràcia) i de Peret en un dels seus videoclips.

Mostra més notícies sobre , , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org