08 de novembre 2012

La 15ª Fira Mediterrània de Manresa ens porta una Nit de Rumba!

Divendres 9 de novembre, 23h
Vela Milcentenari
10 euros anticipada, 12 euros a taquilla

Amb Remendaos, Achilifunk Sound System, Canteca de Macao + Dr. Batonga com a DJ en els canvis de grup

Remendaos
15 anys

ANIVERSARI PER LA DIVERSIÓ
Nascuts el 1997 a Sant Joan de Vilatorrada, aquest trio del Bages fundat per Antonio Borjas i els seus cosins Joan i Sergi Garcia, celebra els 15 anys d’existència amb una proposta musical rumbera pensada exclusivament per a la diversió. Un concert fresc i familiar que s’ha fixat com a objectiu el fet de trencar les barreres que distancien les persones. I, tot això, amb d’unes cançons formades per ritmes ballables i unes lletres que caricaturitzen la vida quotidiana a través de sensacions col•lectives.

Achilifunk Sound System
Gitano real

PER OMPLIR QUALSEVOL PISTA DE BALL
Txarly Brown és el nom artístic de Carles Closa, gurú i impulsor d’aquest projecte musical que es defineix com la rumba del segle XXI. Després de trobar la fórmula artística, obrint el gènere a sons de procedència afroamericana com el soul o el funk, va crear l’Achilifunk Sound System, una formació reduïda del combo del mateix nom, un quartet que es fonamenta sobre dos grans pilars: bases electròniques i rumba orgànica, una alquímia pensada per omplir qualsevol pista de ball del món.

Canteca de Macao
Nunca es tarde

UNA FUSIÓ PER SALTAR D’EMOCIÓ
Van néixer fa més d’una dècada a Madrid, fruit d’una conjunció de casualitats. Però després del mig milió de descàrregues que es van realitzar de la seva primera maqueta, s’ho van començar a prendre seriosament. Per això diuen que el seu últim disc, "Nunca es tarde", és on es reflecteix la maduresa i consolidació que han acumulat en aquest temps. Amb una banda de nou elements, l’estil resultant és difícil de d’encasellar: ritmes llatins i flamencs, rumba, reggae i jazz, rock i sons mediterranis, tot mesclat per fer saltar al públic d’emoció.

Dr. Batonga! (Colectivo Cautivo)

PASSIÓ GLOBAL
Les dues nits temàtiques de la vela Milcentenari comptaran amb la presència d’un DJ que enllaçarà musicalment les diferents actuacions. Doctor Batonga! és l’alter ego com a selector musical de Jordi Urpí, cronista i entusiasta musical. Amb una amplíssima experiència que ha portat pels cinc continents les seves sessions, algú les ha definit com a repertoris tribals amb accents electrònics, col•lisions musicals que brollen al nostre planeta.

Mostra més notícies sobre , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org