18 de juny 2012


El dimecres 27 de juny Ara Musa Honra visita el Rumba Club. És el primer cop que hi fa cap, una bona oportunitat per a veure la banda en directe. S'ha mogut per tota la península, passant per Figueres en alguna ocasió, però dimecres que ve serà el primer cop que trepitgen la ciutat de Barcelona. Com no, ho faran al Rumba Club, el centre neuràlgic de la rumba catalana.

Ells mateixos es defineixen així: "Ara Musa Honra es sinónimo de rumba pop fusionada con diversas músicas del mundo, como la bosanova, el reggae o la cumbia, entremezclándose con ritmos de marcada raíz como la bulería o los tanguillos.
La nueva era de la rumba de la mano de Araceli Muñoz y de una banda conformada por músicos de primer nivel, adaptándose el espectáculo para cada ocasión y necesidad. Trovadora de sensaciones, embaucadora nata, descaro elegante y callejeo constante, que hacen de esta Rumbautora la apuesta perfecta
".

Amb més de 150 concerts a les esquenes en els poc més de tres anys de vida de la banda, havent compartit escenari amb els artistes més reconeguts de la península, amb participacions exitoses a varis concursos i certamens, una maqueta i un disc sota el braç i moltes ganes de mostrar a tot quisqui el que saben i els agrada fer, arriben al Rumba Club.

Apunta't a l'esdeveniment del facebook, escolta la seva música i sobretot, compra't l'entrada abans de que sigui massa tard!

Mostra més notícies sobre ,

7 comentaris:

 1. Pasables excepto vocalista

  ResponElimina
 2. però si no és bo el guitarrista flamenc, encara que hi ha ritme

  ResponElimina
 3. http://www.youtube.com/watch?v=7SOTAvf9IhA :))

  ResponElimina
 4. sin precisión... malos.

  ResponElimina
 5. Gràcies per les aportacions, Anònims. Em sembla curiós, molt curiós, que es rebin escassos comentaris en un any senser al bloc i que precisament a aquest post hi hagi tants comentaris negatius. Tota opinió és soberana, nomès faltaria! I per això deixem escriure comentaris com a "Anònim"! Però de debó que no m'acabo de creue que siguin opinions purament objectives. Repeteixo: Gràcies per les aportacions.

  ResponElimina
 6. bones, jo vaig contestar fa temps un comentari, i crec que no vaig fer malament en donar la meva opinió. Navego i m'agrada llegir diferents coses perquè m'agrada la rumba, i crec que aquesta agrupació són normals tirant cap avall. Una altra cosa mes és que el que publica i modera un fòrum d'opinions es posicioni, que això si que és curiós

  ResponElimina
 7. Bones, Anònim. Em posiciono en el que he dit, que m'extranyen tants comentaris negatius. No em posiciono en el contingut. Tens tota la raó en que el comentari no és propi d'un moderador d'un fòrum d'opinió, però el cas d'aquest bloc és el que he explicat: Comentaris suuuuper escassos.
  Gràcies per fer-me veure que no és una bona actitut d'un moderador de fòrum, de debó. Anem aprenent! ;) No cal que digui que espero que continueu comentant, encara que sigui negatiu! Salut i rumba!

  ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org