21 de maig 2012La Màlaga et proposa La Teràpia Rumbera per ser més feliç. Ja fa uns mesos que La Màlaga, jove grup de rumba catalana d'Hotasants (Sants + Hotafrancs), va pensar en una solució als temps que ens està tocant viure: La seva teràpia rumbera. Els que ja l'han provada, diuen que mai abans havíen provat una teràpia amb tants bons resultats sense necessitat de grans dosis. Això si, ens avisen de la gran adicció que crea, i que mai en tens prou amb una sola dosis.

El grup va donar a conèixer la seva proposta regalant les seves cançons a la xarxa i ja ha acudint a tots els pobles i concerts on es reclama la seva teràpia, però creuen que encara hi ha molts indrets, pacients i escenaris on La Teràpia Rumbera de La Màlaga faria molt servei. Volen trobrar tots aquests llocs i es per això que llençen el primer videoclip de la banda. "Mañana Sol" ha estat el tema escollit i ja el van presentar en familia el passat dissabte 19 de maig en familia a un xiringuito de la platja, un dels llocs més idonis per a embriagar-se de La Teràpia Rumbera de La Màlaga.

Pots veure'ls en directe aquest dissabte a L'Espai Jove La Fontana de Gràcia, al costat d'Expresso i Sant Gaudenci DJ i de franc. T'atreveixes a comprovar els beneficis de La Teràpia Rumbera de La Màlaga???

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org