16 d’abril 2012

Arriba Sant Jordi i amb ell, com els últims dos anys, un nou número del Santa Rumba, el fanzine de la rumba catalana. El número VI. El dia 23 d'abril, a la parada que FORCAT muntarà a les Rambles de Barcelona, podràs fer-te amb ell. Un número del que, com passa a cada Santa Rumba, super a l'anterior.

Per aquest número, el sisé, hem pensat en dedicar la portada a la rumba paia i fer unes preguntes als tres representants escollits: David Torras d'Ai Ai Ai, Joan Garriga de La Troba Kung-Fú i Xavi Ciurans de Gertrudis. Hem recuperat antics articles de webs desaparegudes, de revistes encara existents avui en dia i de revistes desaparegudes. Els articles es refereixen a la visió del moment que atravessava la rumba catalana al 1992 i al 2002, així com una entrevista a els Hermanos Cobo, predecessors a Sant Gaudenci com a rumberos al barri d’Horta. Una entrevista que ens fa molta il·lusió reeditar. L’homenatge a El Pescailla, els 10 anys de Pantanito, Rabbit Rumba i d’altres articles no menys interessants completen la revista.

Recorda, si vols conseguir-la, passa aquesta Diada de Sant Jordi per la paradeta que montarà FORCAT, a aquest bloc informarem d'on està exactament. Si no, pots possar-te en contacte amb Sant Gaudenci per saber com fer-te amb ella. Te l'enviem a casa!

Ja ets fan de la pàgina de facebook del Santa Rumba?

Mostra més notícies sobre , , , , , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org