29 de març 2012

Fira de Música al Carrer de Vila-seca ja ha presentat cartell definitiu i desde Sant Gaudenci estem una mica tristos. La Fira sempre ha mostrat el seu interés per la rumba, doncs Micu, Jaleo Real, La Pegatina, Los Impagaos, Los Barrankillos, etc.. són alguns dels grups de rumba que han passat per la FiM en alguna de les seves edicions; però aquest any sembla que cap grup de rumba ha estat a l'altura dels escollits dins del gran nombre de grups que s'han presentat. Esperem que l'any que ve la rumba catalana tingui més i millors representants que els que s'han presentat aquest any i tornem a tenir rumba catalana al magnífic cartell que cada any ens porta la FiM.

La 13a FiM es celebrarà els dies 11, 12 i 13 de maig a Vila-seca, Tarragona.

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca arriba a la seva tretzena edició amb la ferma voluntat de mantenir l’esperit innovador i inquiet que l’ha definit des del principi. Mantenint els valors d’accés lliure a la cultura, d’interculturalitat i diversitat d’estils amb que va néixer, la FiM aspira a donar-se a conèixer arreu del territori per allò que és: un punt de trobada per amants de la música creativa i avantguardista –en totes les seves manifestacions i formes.

Amb un públic ampli, diversificat i exigent, la FiM assumeix nous reptes per a satisfer les dues línies d’assistents a Vila-seca: d’una banda el públic general –assistents que al llarg de tretze anys s’han anat fidelitzant amb l’esdeveniment, i d’altra banda els programadors. Aquests darrers, element clau de la Fira i punt diferencial respecte a d’altres esdeveniments del mateix caire, són els que ajuden a difondre i projectar la música programada a Vila-seca arreu del territori.

El fet de que la FiM ofereixi actuacions a l’aire lliure en un emplaçament urbà permet als professionals d’analitzar i avaluar les reaccions del públic in situ. Aquest és un dels valors afegits de la Fira, ja que sovint el professional no té la oportunitat de veure la reacció del públic en un entorn tan entusiasta i popular com el que es troba, any rera any, a Vila-seca. En conseqüència, el valor afegit que això suposa garanteix el futur èxit d’aquestes propostes allà on es programin.

Els esforços de tots els actors vinculats al gran projecte que suposa la FiM_Fira de Música al Carrer de Vila-seca fan de la Fira el que és avui. Organitzadors, entitats que hi donen suport, col·laboradors i participants, juntament amb la col·laboració d’establiments i veïns de Vila-seca esdevenen veritables sustentacles d’allò que els dies 11, 12 i 13 de maig aspira a amplificar els sentits de tot aquell que sigui a Vila-seca.

ARTISTES 13a FiM (Esolta'ls a la llista d'Spotify)

En la seva 13a edició passaran pels carrers de Vila-seca propostes tan diverses com el trepidant directe del darrer projecte d’Albert Pla, es presentaran els nous discos de Ferran Palau –membre d’Anímic- i del sarcàstic Joe Crepúsculo o el recent àlbum en català del retornat Paul Fuster amb arrels nord-americanes. Completen aquestes primeres confirmacions la inusual proposta de Pegasvs, el pop d'autor d'en Nico Roig, el punk-naíf de Les Sueques, el surrealisme de Sanjays o les esplèndides cançons dels sevillans Las Buenas Noches, i una banda emergent de luxe, el “new wave de la terra” del Mates Mates.

Maïa Vidal, Txarango, Maria Coma i Quartet Brossa, Transadelica, Polock, The Mamzelles, Natxo Tarrés & The Wireless, Nyandú, Joan Dausà i els Tipus dìnterès, Línia Maginot i Factoria Circular, també actuaran a la 13a Fira de Música al Carrer de Vila-seca.

Txarango, Xavier Baró, Salao, Los Mambo Jambo, Esperit!, Will Spector y Los Fatus, Golíat, Fred Secret, Aliment, Eh!, Alma Afrobeat Ensemble, Gafieira Miúda, La Hermana Pequeña, Marta Rius, Ol'Green, Ratafia, Raph Dumas, Festimbal Batucada i Bandarra Street Orquestra tanquen el cartell de la 13a Fira de Música al Carrer de Vila-seca.

La FiM al Facebook, al Twitter i a la seva web.

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org