10 de març 2012

Sant Gaudenci és d'Horta, Horta és casa de rumba i la rumba fa primavera. Així que Sant Gaudenci estarà a Horta amb la seva rumba i la de La Màlaga per primavera!
El pròxim divendres 23 de març, primer divendres de primavera, a partir de les 21:30h i fins passades les 1:30h, al Boca Nord i pel mòdic preu de 5 euros. Apunta-t'hi!

Conèixes a La Màlaga?

Després de dos anys fent ballar el públic, La Màlaga presenta el seu primer EP (prem per baixar-te'l de franc) que inclou tres rumbes gravades per Pep Lladó a Sota la Palmera Estudi. Prenent les arrels de la rumba catalana com a punt de partida, Teràpia Rumbera – que és com el jove grup ha donat nom al seu primer treball – és una explosió de ritme amb un missatge carregat de positivitat. Positivitat que ja s’ha convertit en la bandera dels seus 8 integrants i d’aquells qui els segueixen a cada actuació.

Provinent dels barris de Sants i Hostafrancs, la formació capitanejada per Rumberto Sánchez, ha ofert més de mig centenar d’actuacions portant la seva rumba a escenaris d’arreu de Catalunya (Sala Apolo, Luz de Gas, Sala Zero…), participant en diversos festivals, diades i festes majors (Gràcia, Sants, Castelló…) així com en diversos locals de format més reduït.

Aquell qui encara no ha vist La Màlaga en directe, no sap que a part d’oferir la nostra aportació personal a la Rumba Catalana, fem reviure molts dels estàndards d’aquest gènere tant nostre, tot fent un viatge musical dels seus orígens fins a l’actualitat.

Cordeu-vos fort els cinturons que aquí arriba LaMàlaga amb la seva Essència Rumbera.

Prem per anar a l'esdeveniment al Facebook i com arribar al Boca Nord. Segueix les notícies al de l'esdeveniment al Twitter amb el hashtag #RUMBAPRIMAVERA.

Mostra més notícies sobre , , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org