18 de gener 2012Per fi el secret més guardat de Sant Gaudenci ha vist la llum: El Cor d'Horta, el Mercat d'Horta, Sant Gaudenci, The Lito i El Carrilet presenten Compra a Horta!

Gairebé des del seu nèixament, Sant Gaudenci ha estat prop d'Horta gràcies en part a el Cor d'Horta. De la cooperació n'ha sorgit una amistat que ha fet que quan se'ns va demanar de col·laborar en aquesta nova iniciativa, no ens ho vam pensar ni un moment: Es clar que si!!!!
Els comerciants de l'Eix Comercial Cor d'Horta i Mercat presenten el videoclip + calendari solidari que han creat per recaptar fons per a la cooperativa que gestiona "Carrilet", un centre especial per a persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) situat al barri d'Horta.

A la iniciativa han participat més de mig centenar de botiguers del Cor d'Horta i Mercat que apareixen al vídeo cantant i ballant la cançó creada, especialment per a l'ocasió, pel grup The Lito del col·lectiu "Sant Gaudenci", també d'Horta, que promou la cultura de la rumba catalana.

Els 5.000 DVD amb el videoclip + el calendari es distribuiran a través de l'Eix Comercial i Mercat al preu simbòlic d'1 €, i tot el recaptat es destinarà al centre educatiu i terapèutic Carrilet, que a conseqüència de les retallades sanitàries i en educació s'enfronta a una situació delicada per a poder complir amb les necessitats dels seus alumnes i els objectius del centre. Els diners s'entregaran a l'entitat en forma de vals de compra, per a que els responsables del centre puguin comprar tot el necessari per a dur a terme els projectes que fan temps tenen sobre la taula i no poden fer.

Aquesta no és la primera vegada que els comerciants d'Horta s'engresquen en una iniciativa solidaria com aquesta, poc habitual entre el col·lectiu de comerciants, i ja l'any passat, per exemple, es van despullar i protagonitzar un calendari per tal de recaptar fons per a un menjador social del barri.
Aquest video és de l'Informatiu migdia de TV1 del dijous 12 de gener. Al Facebook de Compra a Horta o a xarxes socials com Twitter o Instagram, amb el hastag #CompraHorta pots veure tot el que sorgeix del projecte, així com tot el ressó que ha tinguit la iniciativa a la premsa.

Mai ho demanem, però aquest cop val la pena: Moltes gràcies per compartir!!


Mostra més notícies sobre , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org