24 de maig 2011

Mor un dels membres fundadors de la banda rumbera barcelonina Los Manolos i de la discogràfica Ventilador Music.

Sembla que aquests són temps de pèrdues per la família rumbera. El passat diumenge 22 de maig de 2011 al vespre, expirava Carles Lordan Barbeta, a l’edat de 47 anys, a conseqüència de les complicacions mèdiques derivades d’un accident laboral el passat 13 d’abril. Lordan fou membre del grup Los Manolos des la seva creació el 1989 fins la seva primera dissolució el 2003. Fou baixista, guitarrista i vocalista d’aquesta exitosa formació, que protagonitzà juntament amb Peret i altres artistes l’eclosió de la rumba catalana a l’entorn dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. La banda, nascuda al barri d’Hostafrancs, es féu famosa per la seva posada en escena quasi teatral i per les seves versions, entre les quals destaquen “All my loving” i “Amigos para siempre”.

L’inquiet músic també fou cofundador, juntament amb d’altres membres del grup, de la cooperativa Ventilador Music el 1995. L’empresa oferia estudis d’enregistrament, serveis de management, i producció d’espectacles, però sobretot es destacà per la seva vessant discogràfica, publicant els treballs de noves formacions de rumba catalana i d’altres músiques.

Des de Foment de la Rumba Catalana (FORCAT), ens fem ressò d’aquesta pèrdua i traslladem el nostre condol a la família, els amics i tots els antics i actuals membres de Los Manolos.

Per més informació podeu anar a Calarumba, la web de Los Manolos o la web de FORCAT.


Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org