26 d’abril 2011

Sant Gaudenci d'Horta, el col·leciu dinamitzador de la rumba catalana més actiu de l'actualitat, aterra al Restaurant Santa amb una proposta de col·laboració entre el Santa, Sant Gaudenci i artistes de la rumba catalana. Concerts propers de 20:30h a 21:30h de cada dijous, a partir del 28 d'abril, amb cervesa o fino per acompanyar les tapes que el Santa oferirà als assistents.

L'entrada serà gratuïta i de 20h a 21h, per només 5 euros, tindràs la friolera de 3 mitjanes o finos a més de les tapes esmentades... Primavera, rumba catalana, cervesa, fino, tapas, context inmillorable, gent maca, poca pasta... Si, es pot demanar més, però Dèu ni do, no???

Aprofitant l'avinentesa i el nom del restaurant, Santa, el colectiu Sant Gaudenci d'Horta presentarà el IV número del fanzine de la rumba catalana, el Santa Rumba, que edita desde ja fa un any i conta amb més de 100 subscriptors... a més d'un número en japonés que ja ha conquerit el Japó. Per això el nom del cicle no pot ser un altre que La Santa Rumba!!

Calendari:

28 d'abril
The Lito

The Lito és el projecte més esperat pel col·lectiu rumbero Sant Gaudenci. Amb les seves cançons va néixer fa tres anys i per fi The Lito ha gravat el seu primer cd. El 20 d'abril presenta el seu primer treball a l'Apolo [2] de Barcelona, dins del Rumba Club, i la setmana següent visitarà el Santa per no perdre el ritme! El disc, que veurà la llum a mitjans d'abril, ha estat gravat a l'estudi Sota La Palmera, sota la batuta d'en Pep Lladó (Ai Ai Ai, Andar Contigo) amb el saber fer de Rafalitu Salazar (Ai Ai Ai, Dijous Paella, etc) i Johnny Salazar (Dijous Paella) i col·laboracions com la de Xavi Ciurans de Gertrudis. Rumba alegre i sincera des del barri d'Horta! A la seva web ja hi pots fer un tastet!!

Aquest esdeveniment al Facebook.


5 de maig
Micu

Miquel Rodergas "Micu" va donar-se a conèixer com a cantautor rumbero a principis del 2005 amb un repertori que combinava cançons pròpies i també versions de grans artistes del gènere com Gato Pérez, Gipsy Kings o el Pescaílla. En petits bars de la ciutat de Barcelona, en solitari o acompanyat dels seus fidels percussionistes, comença a presentar la seva proposta de cançó d'autor intimista i alhora festiva pel contrapunt que suposa l'acompanyament de la guitarra ventilador. Ara mateix el grup està inmers en la grabació del seu primer CD complert, que ha de veure la llum abans d'aquest mateix estiu.

Aquest esdeveniment al Facebook.


12 de maig
Latino

Latino y Los Llobregantes, una formació rumbera que combina la rumba catalana amb els ritmes tropicals i salseros. Música que fa ballar i lletres que fan pensar: temàtica costumista que reflecteix el concepte de la vida i la música de Raúl Martínez "Latino", autor dels textos i les músiques que factura aquesta formació. Reflexions, suggeriments, dubtes o fins i tot recreacions de la realitat, retratant a cop de caricatura nostra societat i els seus tics. Cançons que començen a identificar al grup amb el seu propi segell d'identitat. Fusió d'idees, músiques i ritmes intentant que el Mestissatge sigui una virtut i no una carència.

Aquest esdeveniment al Facebook.


19 de maig
Rumba Expresso

Rumba Expresso és un grup que fa rumba, sembla una redundància, però en realitat és la forma més honesta de descriure a un grup que endinsa les seves arrels en els carrers de la Barceloneta, els parcs de Rubí i Sabadell, en els ritmes cubans de la percussió i en el plaer de gaudir de la música i la festa. Un grup que evita dependre de les modes musicals, tan passatgeres com inconsistents, per oferir diversió cimentada en l'aclaparadora personalitat dels seus membres, la sinceritat que flueix per les seves lletres i les seves ganes de divertir, de commoure i de fer ballar. Amb el seu disc Rumba y Colorea acabat d'editar, Rumba Expresso es presenta al Restaurant Santa.

Aquest esdeveniment al Facebook.


Mostra més notícies sobre , , , , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org