28 de març 2011

Demà dimarts dia 29 de març, a partir de les 10 matí, es posa a la venda a través d’iTunes , “Tripolar”, el nou disc dels Gertrudis. Es podrà comprar prement aquí i podràs escoltar tres cançons a la seva web.

El llançament del nou disc dels Gertrudis està generant una gran expectació, després de quatre anys sense editar cançons noves i d’una aturada de dos anys sense actuar a Catalunya.

L’elapé compta amb les col·laboracions de Delafé y las Flores Azules i Roger Mas, entre d’altres. El disc ha estat produït per Roger Rodés, i conté dotze cançons. Gertrudis fa un pas endavant, en la seva particular fusió. Oscar Dalmau, Roger Llimós i Carles Flavià col·laboren al disc posant veu a les queixes o reflexions que, durant un mes, els seguidors del grup han deixat a través del facebook (Gertrudis amb més Rumba) i al Twitter del grup. L’estreta relació entre Gertrudis i els seus seguidors va donar resultat a una pre-escolta del disc, on a través dels vots de 50 seguidors que es van trobar als estudis de gravació, van seleccionar les dotze cançons que formen part d’aquest àlbum. Per presentar les noves cançons d’aquest disc, Gertrudis ha volgut fer una gira de petits locals, d’aforaments reduïts, i amb una gran proximitat entre públic i grup.


Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org