20 de gener 2011

El Camp i Valls en particular fa molt temps que demostren que la rumba tira a les seves terres i deu ser per això que se'n prepara una de ben grossa per les festes Decennals de la Candela del 2011 de Valls. La Troba Kung-Fú, Dijous Paella, Peret i Vergüenza Ajena completen una nit rumbera de les grans! La nit ha estat batejada amb el nom de Lluentons de la Rumba Catalana. Pel que fa a la rumba, el cartell general el completa Ojos de Brujo el dia abans.

La gran nit és el dissabte 29 de gener al teatre Vela Principal al preu de 22 eurets.. Compra la teva entrada aquí! Ojos de brujo comparteix dia amb la Mala Rodríguez i actuen el dia abans, 28 de gener.

Fes clic aquí per veure un article sobre la roda de premsa que va oferir el mestre Peret per presentar el concert.


Mostra més notícies sobre , , , , , ,

4 comentaris:

 1. 22 eureets?? direu 22euracuus! no??

  ResponElimina
 2. Els punts suspensius de després d'"eurets" no s'han possat perquè si... ;) Tot i així, segur que som capaços de pagar el que ens demani U2 o Lady Gaga, en canvi 22 euros per 4 grups de la terra, dos dels quals molt coneguts (per algo serà) i dos més amb molta qualitat, ens sembla abusiu. Pot no ser un preu popular, però jo prefereixo pagar i tenir concerts, que no quedar-me amb els diners a la butxaca i no tenir concert...

  Fins que l'assistència a un concert no es pugui descarregar per la xarxa, haurem de pagar el que demanin!

  ResponElimina
 3. així doncs estem dacord, 22 eurus és un preu abusiu.

  està clar, cadascú decideix si és car o no, si pagaries el mateix per un concert d'u2 o un altre. (per cert trobo un molt mal exemple u2, jo no he estat mai a una festa major de catalunya, que toquin, a diferència dels d'aqui a casa que si, i gratuïtament, per algo serà)
  el problema és si a la butxaca n'hi han o no. Tampoc crec que hi puguin haver-hi concerts sense gent oi?? Això és un peix que es mossega la cua!
  En plena crisi, més que mai, bona cultura! popular (o inpopular), però sempre accessible per a tothom. I més si el gènere del concert té origens i arrels precissament populars.

  ànims i felicitats, pel blog, que mola molt!!

  un rumberu de pacutilla...

  ResponElimina
 4. Estem d'acord "Anònim"! Al que em volia referir és que ens és molt fàcil criticar un preu abusiu possat pel nostre veí, en canvi, si el possa algú de l'altre cantó del "xarco" ens és més díficil de criticar... I no tot lo d'allí té més qualitat que tot lo d'aquí.

  Si! En plena crisi cultura popular!

  Salut i moltes gràcies per les felicitacions!

  PD: SI conèixes Sant Gaudenci, de pacotilla res... ;)

  ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org