19 de gener 2011

A vegades quan et lies a fer una moguda, la que sigui, costa fer-se a la idea d’on anirà a parar, en què es transformarà, com acabarà. És una mica la història de Sant Gaudenci, un brot d’energia quasi espontània, arremolinada de ventilador, baile i riure, que ens ha portat on estem a dia d’avui.


I és que avui podem anunciar que un dels grans somnis del Sant es comença a fer realitat: El disc del Lito, el Gaudenci més prolífic, veurà la llum en breu!

Per fi aquelles cançons que van nèixer amb la ressurrecció rumbera del patró d’Horta han agafat la seva forma definitiva, per fi comença a caminar la banda sonora dels últims (i primers) 4 anys de Sant Gaudenci.

Sembla que va ser la setmana passada quan el Lito i el Leto jugaven a la música asseguts en un banc de qualsevol parc, i sembla que va ser abans d’ahir quan van debutar a l’escenari del Rumba Club, encara sembla que ahir vem estar gravant el disc a Dosrius a l'agro-estudi Sota La Palmera d'en Pep Lladó … I en canvi ja és avui.

Per això és inevitable tornar-se a preguntar què passarà, on anirà a parar, en què es transformarà, com acabarà? El temps ens donarà la resposta.

De moment només podem avançar que el projecte més esperat per Sant Gaudenci anirà acompanyat de moltes, i esperem que grates, sorpreses.

Permanezca a la escucha.


Mostra més notícies sobre ,

4 comentaris:

  1. Endavant i molta sort.
    Aixó ja es un blog profesioná.

    ResponElimina
  2. Venga bolica, que aun me estoy riendo con the project, por que sera!! mucha suerte..

    ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org