19 de gener 2011

Després de més de 3 anys de servei constant i infatigable, hem cregut convenient concedir la jubilació anticipada a l’antic blog de Sant Gaudenci.

Han estat moltes les noticies i els enllaços que hi han anat passant. Molt HTML i molts petits canvis i arreglillos són els que han portat l’antic blog a convertir-se en espai de referència pels rumberos i rumberes de la xarxa. Gràcies!


És per això que canviem per millorar, amb les mateixes ganes però amb noves idees i noves funcionalitats que ja aniràs descobrint. Com la traducció del blog a l’anglès , el castellà i el japonés: un pas més per intenacionalitzar la rumba de Catalunya. O la barra de noticies, que et permetrà estar al quite del que s’està movent amb un ràpid cop d’ull. Sense passar per alt el FoRumba, nou forum rumbero. A més, des de la barra de menú s'han ordenat les notícies pasades per fer més sencilla la consulta i des del buscador del costat del menú sabràs si Sant Gaudenci ha coemntat el que busques. Una altra secció a destacar és la inclusió d'autors al bloc. Per ara contem amb la col·laboració d'en Txarly Brown i el seu programa Achilifunk Radio Show, però en vindran molts més.

Encara hi ha espais en desenvolupament, com el dedicat a la Santa Rumba o la futura tenda del Sant, que ben aviat descobriràs al 100%. T’avisarem, no pateixis.

En fi, que esperem que el disfrutis tant com hem gaudit nosaltres fent-lo.

Salut i rumba!


Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org