29 de desembre 2010

La presentació del Santa Rumba nº3 estava programada per a la Diada de la Rumba 2010, però problemes amb l'empresa que les maqueta han fet que fins avui dimecres 29 de desembre no poguem presentar-la. L'últim Rumba Club de l'any vé carregadet: Presentació del nou disc de Trikitown i presentació del Santa Rumba nº3!!!! Per a celebrar-ho, els 46 primers en entrar s'enduran la revista per la cara amb l'entrada. I els/les menys matiners/es la tindran per un sol euro!

Aquest número és el més didactic dels tres editats. En Xavi Ciurans, en Jofre Gasol i en Vicent Monsonís han colaborat amb articles que ens apropen a la rumba des del cantó més académic. En Txarly Brown ha comentat per enèssima vegada de què va això de l'Achilifunk, però amb molt detall i molt carinyu, com no ho ha fet per cap altra mitjà. El protagonista de l'entrevista i de la portada és en Ramonet, un dels artistes més idolatrats per Sant Gaudenci. I com sempre es diu: i molt més!!!

La revista la pots aconseguir a les paradetes que de tant en tant muntem el col·lectiu Sant Gaudenci o posan-te en contacte a santgaudenci@gmail.com. Tenim molt avançada la subscripció per un any i l'enviament per correu, de fet a la Diada de la Rumba ja hi va haver més d'una subscripció.. Tant bon punt ho tinguem ben muntat, us ho farem saber!!!

LLARGA VIDA AL SANTA RUMBA!

Més info: Santa Rumba nº1, Santa Rumba nº2 i l'edició prototip!


Mostra més notícies sobre ,

1 comentari:

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org