03 de novembre 2010

El Puchero del Hortelano porta molt de temps sense parar de ser notícia. Desde la sortida al 2007 del seu disc "Harumaki", les gires no han parat, donant lloc a un doble disc en directe que els ha portat per mig món. Desprès de casi tres anys de guaret creatiu, tornen a sorpendre ara amb un disc fet amb cura, ofici i, sobre tot, amb 11 grans cançons plenes de matíssos amb les que deixen clar que segueixen tenint la facilitat per a crear himnes de tres minuts.

Les seves cançons deixen entreveure l'amor per lo quotidià, per l'ambigüetat fàcil i difícil del joc de la vida, de la família, l'amistat, les relacions de parella... les coses a les que s'acostuma a cantar, només que a ells te'ls creus. Hi ha una naturalitat en la manera de que Antinio t'explica les coses; a les seves lletres i a la seva veu, que es mou amb soltura entre el drama i la comèdia, recreant històries, exposant dilemes, despullant sentiments o resolvent dubtes sense grans artificis, junt a uns músics que dibuixen amb el seu saber fer els escenaris adequats i moure fils de la tramoia al ritme que els temes demanin, aportant el segell d'autenticitat que otorga el temps i l'experiència a les bandes que aguanten els suficients assanlts.

En fí, és fàcil perdre's en lloances, i com deia en Zappa "escriure sobre música es com ballar sobre arquitectura", de manera que a les fonts em remeto: Escolteu-lo en exclusiva a l'Spotify a partir del 10 de novembre, fes-te amb una còpia del disc a partir del 17 de novembre, no deixis de veure'ls a la gira que recorreran per la península o baixa't una còpia virtual de forma gratuita desde la seva web oficial www.elpucherodelhortelano.com. 
I se desprès notes quelcom diferent, sabràs del que parlem: ha arribat El Tiempo de Manuel.

Prem aquí per veure el videoclip del primer single... i BAIXAR-TE'L!!

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org