05 de novembre 2010

Demà dissabte 6 de novembre comença el primer Curs d'Introducció a la Rumba Catalana, que organitza FORCAT, amb la col·laboració del Conservatori del Liceu i el suport de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona. La sessió inaugural serà la classe magistral de combo rumbero, dirigida pel Peret, conduida per Marc Menéndez, i amb la participació de Rogeli Herrero, Antoni "Sicus" Carbonell, Ricardito Batista "Tarragona Jr", "Abraham" Hernández Foubert.

Aquesta sessió està oberta als socis i sòcies de FORCAT que hi vulguin assistir, així com als estudiants del Conservatori del Liceu. Aprofiteu-ho perquè serà l'única sessió oberta, juntament amb la "conversa amb el Peret".

Dades bàsiques per a qui hi vulgui assistir:
- Data: dissabte 6 de novembre
- Horari: 12:00 - 13:30
- Lloc: Centre Professional de Música Liceu. Plaça Urquinaona 11, 08010 Barcelona. Telf. 93 211 20 62. L1, L4 Urquinaona // , Renfe, FFCC Plaça Catalunya (les alteracions al transport públic degudes a la visita del Papa de Roma no es fan efectives fins a mitja tarda, de manera que durant el matí metro, autobús i ferrocarrils en principi funcionaran normalment)

Us hi esperem!

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org