22 d’octubre 2010

Aquest dilluns 25 d'octubre és una data marcada dins de la rumba actual: la Banda Achilifunk llença al carrer el seu primer cd GITANO REAL, tercer de la saga Achilifunk de Txarly Brown.

El primer Achilifunk (Love Monk, 2007) constava d'un recopilatori del gipsy soul de la península d'entre 1969 i 1979. El segón, anomenat Más Achilifunk (Love Monk, 2009) era una recopilació de cançons contemporanies passades pel so achilifunk per professionals de la mescla.

Ara, el tercer capítol, és un bombazo: Un projecte que uneix a gitanos rumberos, funkies de la Fundació Tony Manero, salpebrat amb l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics. Una idea de Txarly Brown, direcció artística de Sam ‘Mosketón’, direcció musical de Paco ‘Mantecao’ Manzanares amb els arranjaments i direcció de l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics a càrrec de Vicens Martín. El repertori es composa de clàssics del funk i la rumba catalana amb caràcter nou. El so Achilifunk apareix com un gènere musical més.

Per a promocionar la banda, al seu canal YouTube han penjat una mini sèrie de 7 capítols amb imatges del concert de presentació que van realitzar el 23 de setembre del 2010 al Fórum dins de les festes de LaMerçé. Vet aquí la sèrie:Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org