29 de gener 2010

Comunicat de la banda: Després de dos anys de concerts, viatges, satisfaccions, emocions, tristesa, felicitat, nervis, assajos, Festes Majors, amics, ràdios, televisions de baix pressupost, actes benèfics, suports, grups, pobles, ciutats i sobretot rumba... Us hem de comunicar que Rumba de 9 acaba el seu viatge. Pleguem les veles del vaixell que entre tots vosaltres havíeu aconseguit que prengués un rumb excepcional. Amb ànims de buscar noves fites i cercar nous mars per on navegar alguns dels membres de la banda separen els seus camins per seguir aquestes inquietuds i dur-les a terme.

Per això i molt més, us volem agrair el suport donat al llarg de tot aquest temps de concerts i moments inoblidables que hem passat junts. Gràcies a tots i a totes les que heu dipositat la vostra confiança en nosaltres des de el principi fins al final, a la gent que ens seguia en molts concerts, a les sales on ens heu deixat fer la nostra música, als grups que han compartit escenari amb nosaltres i ens han fet créixer encara més amb la seva qualitat i humanitat, als col•laboradors, a les persones que han aguantat a la seva pell el pes de viure al costat de músics incansables que fan el que més els agrada, i en general a tothom que havia introduït Rumba de 9 a la seva vida.

Us volem convidar al concert de comiat que farem el Dijous 11 de Febrer a l’Ovella Negra de Marina, acompanyats d’Expresso, Jaleo Real i uns convidats molt especials com en David i el Rafalitu d’Aiaiai, en Xavi de Gertrudis, en Dani d’Expresso, les Kahala, els Sant Gaudenci i membres del Forcat que faran del comiat una festa inoblidable!!

Comuniqueu aquest esdeveniment a tota la gent que creieu que li pot interessar per tal d’immortalitzar el moment i guardar a la memòria un càlid record de Rumba de 9!!

Carlos, Aleix, Aina, Eduard, Enric, Diego, Ferran, Pol i Marc...MOLTA SORT!

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org