30 de juny 2009

29 de juny 2009

Després del concert de comiat de Meztuca, ara toca el Micu!

Aquest dimecres 1 de juliol Micu presenta el seu mini cd i el nou xou al Rumba Club de la Sala Apolo 2 (Barcelona) a partir de les 24h. Són hores entre setmana, però és estiu, la rumba fa estiu, l'estiu fa ganes d'anar a fer una birra i moure el "pupu" :)

L'entrada són 8 euros, si us imprimiu el flyer adjunt i el presenteu a taquilla són 6 €.

I si no podeu anar dimecres, us queda l'opció de veure avui dilluns 29 de juny el programa Ànima del canal 33 per veure l'actuació del Micu en directe sobre les 23:15h i entrar al myspace a escoltar les noves cançons.

http://www.myspace.com/rumbadelmicu

28 de juny 2009

Seguim amb els videos. Aquest cop un de promocional i fet amb molt de carinyu... És el torn d'un dels primers grups amics de Sant Gaudenci, un dels més estimats pel sant i que ja va actuar a la II Festa Sant Gaudenci: KAHALA!! El grup esta amb les piles posades doncs fa un mes que ha tret el seu primer disc: COSITA BUENA.

Molta sort i ànims amb el projecte!

http://www.myspace.com/kahala7

26 de juny 2009

El popArb, el festival de pop a la catalana, que comença aquesta nit i dura fins el dissabte de matinada a Arbúcies ha inclós un xic de rumba al seu super cartell. Txarly Brown, que el cap de setmana passat va estar al Sonar, presentarà el "Mas Achilifunk" al costat de Carles Mestre & La Sinfònica de Gavà a les piscines municipals de 12 a 17h... Banyet + rumba de la bona!!!

A continuació deixo un gran videoclip de Carles Mestre & La Sinfònica de Gavà, el qual ja vaig penjar fa cosa d'un any, que va clavat per a fer l'homenatge que Michael Jackson es mereix... El videoclip que el va inspirar per a gravar el mític Thriller.

24 de juny 2009

El passat dissabte 20 de juny la rumba es va colar a un dels esdeveniments musicals més importants de la ciutat de Barcelona i perquè no, del panorama mundial. De la mà de Txarly Brown i el seu Achilifunk Los Impagaos, Gertrudis, La Troba Kung-Fú, El Pescailla, Patriarcas, Barrio Negro i un seguit de grups amb rumba van sonar al SONAR'09 de dia. Vet aquí un video d'en Makala per a fer-se una idea del que es va viure al CCCB.

I ja que hi som, una altra entrevista a Txarly Brown:

"La rumba es un medio de expresión de todos estos catalanes subyugados"

21 de juny 2009

Un altre grup que no para amb els videoclps: Rumba Tarumba!!
Realment és d'agraïr aquesta allau de videos rumberus!
Què continui la festa!

19 de juny 2009

Demà dissabte el Sonar tindrà el plaer de contar amb la sessió d'Achilifunk de Txarly Brown (14h). Sant Gaudenci no s'ho perdrà, tú?

Us deixo amb un video on en Txarly ens explica el perquè del seu recopilatori i la seva afició per la rumba. Apendreu coses, de segur!

18 de juny 2009


Tot el que comença s'acaba i Meztuca no se n'escapa!

Divendres 19 de juny concert de comiat de Meztuca a les festes del barri de la Font de la Guatlla organitzades per l'Esplai Turons (en una festa de barri i per un esplai, Meztuca no podia acabar d'una altra manera!)

Des de les 24:30h fins les 2:30h repassarà el seu repertori de 7 anys fent rumba canal, amb convidats especials i alguna sopresa.

El lloc: C / Montfar (davant del centre cívic). Metro L1 i L3 (Espanya) al costat del Caixa Fòrum... Vet aquí el MAPA.

Feu córrer la brama! Salut i rumba!

http://www.myspace.com/meztucarumba
http://www.myspace.com/rumbadelmicu

15 de juny 2009


11 de juny 2009


10 de juny 2009

03 de juny 2009

Un petit reportetge a personatges mítics de l'escena rumbera passada i actual. Un petit repàs a aquesta al voltant del nou Mas Achilifunk de Txarly Brown.

01 de juny 2009

Audiokat acaba de publicar una magnífica crónica del concert que van realitzar Los Impagaos i Lolaimon al Rumba Club de l'Apolo 2 el dia 6 de maig, concert que va significar per a les dues bandes la sortida del seu primer disc. La crónica es centra bàsicament amb Los Impagaos, doncs Audiokat realitza un seguiment, i molt bo!, a la banda des de que aquesta fos la guanyadora del concurs Jóvenes Cashorros de l'any passat. Feu clik a la foto o al link de més abaix per a llegir-vos la crónica i veure les grans fotos d'Eva Marqués!

http://www.audiokat.com/noticias.asp?noticia=00000228


APOLO 2
NOU DE LA RAMBLA, 111
POBLE SEC, BARCELONA
METRO PARAL·LEL (L3 & L7)

Horari: de 24:00 a 5:00
Entrades: 8€ i 6 € amb flyer (fins les 2:00)
Entrades: 10 € amb COPA (després de les 2:00)
Anticipada: Atrapalo.com


DIMECRES 3 JUNY
LOS GÜIRFINSUR + PAPAWA + Txarly Brown dj


Rumba & Roll desde Salamanca per primera vegada al Rumba Club. El nostre club obre les portes a aquesta nova formació salmantina que estarà presentant les seves cançons en directe arropats per la gràcia dels gitanos mès internacionals del carrer de la Cera: Papawa. Una altra nit d'infart..

http://http//www.myspace.com/losguirfinsur
http://http//www.myspace.com/papawaDIMECRES 10 JUNY
MAMA CANALLA + Special dj Xavi Ciurans de GERTRUDIS


Una altra banda que finalment s'estena al nostre club. Això és un no parar, de la mà de Carles Llop arribaràn a Apolo Mama Canalla apadrinats per Xavi Ciurans que, atenció, oficiarà de puntxador per primera vegada a la seva exitosa carrera. Junts i barregats un altre dimecres per a gaudir de la rumba mès canalla.

www.myspace.com/mamacanalla
www.myspace.com/gertrudisbandDIMECRES 17 JUNY
CARACOLA + PAPAWA + Special dj Ivan Win de LOS IMPAGAOS


De nou un altre puntxador novell, Ivan Impagaos Win serà l'encarregat d'apadrinar a CARACOLA al nostre club, en una altra sessió especial on un frontman de renombre pren l'alternativa als plats. El Rumba Club segueix expandint horitzons aquest com deixant la selecció musical en mans d'un calamar de roca. Perquè la cosa no es desmadri tindrem als PAPAWA com a garantia de qualitat rumbera...

www.myspace.com/losimpagaos
www.myspace.com/caracola
www.myspace.com/papawaDIMECRES 24 JUNY
RUMBORRACHERA + Special dj Dani Txarnego de LA FAMILIA RÚSTIKA


La ressaca de Sant Joan tindrà nom propi: RUMBORRACHERA, amb el featuring especial de Sammy, de la Always Drinking Marching Band, aquest dimecres de ressaca acollirem a la banda de rumba metal junt al mestre del ritme, DJ Txarnego, un habitual de la nostra cabina amb la seva mescla sabrosa de rumba, son i boogaloo.

www.myspace.com/rumborrachera
www.myspace.com/danitxarnego

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org