04 de novembre 2009

Apunta't ja al Karaoke Rumbero que organitza per primera vegada el colectiu rumbero d'Horta, Sant Gaudenci. Vine a ballar, veure, sentir i participar de la Rumba. En aquesta festa el protagonista és el públic. A mode d'Operación Triunfo Rumbero la sessió dona oportunitat a nous talents per a que ens demostrin les seves aptituts vocales i escènicas.

Per ajudar-los tindrem a l'equipo Sant Gaudenci al complet i de Mestres de Cerimonias a Lito&Leto.

Escull el teu tema ja. Veuràs els temes i com apuntar-te a:

www.rumbakaraoke.blogspot.com

La fama t'espera!! I la "panera gaudencia" de premi pel guanyador/a!! Es valorarà també el vestuari i la coreografia. A més, cada participant tindrà dues entrades per als seus amics.


CASTELLANO
Apúntate ya al Karaoke Rumbero que organiza por primera vez el sinpar colectivo rumbero de Horta, Sant Gaudenci. Ven a bailar, ver, sentir y participar de la Rumba. En esta fiesta el protagonista es el público. A modo de Operación Triunfo Rumbero la sesión da oportunidad a nuevos talentos para que nos demuestren sus aptitudes vocales y escénicas.

Para ayudarles tendremos al equipo Sant Gaudenci al completo y de Maestros de Ceremonias a Lito&Leto.

Escoje tu tema ya. Verás los temas y como apuntarse en: www.rumbakaraoke.blogspot.com. La fama te espera!! Y la "panera gaudencia" de premio para el ganador/a!! Se valorará también el vestuario y la coreografía. Ademmás, cada participante tendrá dos entradas par sus amigos.

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org