11 de setembre 2009

Demà dissabte 12 de setembre del 2009 a les 17h, l'esglèsia de Sant Joan d'Horta repicarà les campanes per a donar la benvinguda a les FESTES MAJORS D'HORTA 2009, les festes que des de fa ja uns segles els hortencs dediquen al seu co-patró Sant Gaudenci... Gràcies!!!! :D

Aquest any venen marcades pel canvi de lloc de l'escenari principal, el qual estarà situat al Mirador d'Horta, damunt del CAP. A primera impressió sembla que sigui un inconveninet, però si hi pensem una mica més veureu que d'inconvenient res de res... Les festes les fem nosaltres i no pas el lloc, no?

L'èxit de la baixada d'andròmines de l'any passat ha convertit l'acte en tot una tradició al barri i durant aquestes setmanes ja he pogut observar a vailets i no tan vailets preparant la seva andròmina. La cercavila dels primers dies, jazz al carrer, la fira d'artesania, l'arrossada popular... Tots els clàssics!!

Només una queixa, la no inclusió de rumba al programa. Sort en tenim de l'associació Conosinkabida que gairebé sempre realitza un concert per les dates i hi programa rumba (dissabte 12 amb Nonainoise). Poc hi ha a dir si aquest any no s'ha col·laborat en l'organització de les festes, però l'any passat ja es va copsar la dificultat en formar part d'aquesta "familia" que les organitza, però el sentiment és que no s'ha contat amb Sant Gaudenci. L'any passat la nit de cantautors contava amb un grup de rumba, va ploure i es va suspendre. Ens consta que aquest any s'ha volgut repetir aquell cartell però al grup de rumba no se la convidat. Ells s'ho perden i de retruc tots els hortencs i hortenques.

Tot i que estem dolguts, a Sant Gaudenci no se li passaràn mai les ganes de fer coses per les nostres Festes Majors d'Horta, sigui dins de la familia d'organitzadors o no.

HORTENCS i HORTENQUES, aquesta és la nostra festa major...
A gaudir-la com a nens!!!
FELIÇ FESTA MAJOR!!!!!


Pots consultar el programa a la web de la Festa Major d'Horta!

www.festamajor.org

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org