04 de maig 2009


APOLO 2
NOU DE LA RAMBLA, 111
POBLE SEC, BARCELONA
METRO PARAL·LEL (L3 & L7)

Horari: de 24:00 a 5:00
Entrades: 8€ i 6 € amb flyer (fins les 2:00)
Entrades: 10 € amb COPA (després de les 2:00)
Anticipada: Atrapalo.com


DIMECRES 6 MAIG
LOLAIMON & LOS IMPAGAOS +Txarly Brown dj

Dos formacións presentant els seus respectius discos nous, Lolaimon de Madrid i Los Impagaos d’Horta venen a revolucionar la rumba catalana amb ambdós discos editats al Ventilador Music, “Demo Mento” i “No Lo Intenten En Casa”. Una nit molt boja carregada de sorpreses!!

www.myspace.com/losimpagaos
www.myspace.com/lolaimon
www.myspace.com/achilifunk


DIMECRES 13 MAIG
NARAINA + El Capità dj

Desde Tarrega tornen al Rumba Club, aquest cop a l’Apolo 2, el nostre combo preferit de rumberos de las terres de ponent, Naraina, que ens presentaràn en exclusiva el seu nou videoclip, en companyia, ATENCIÓ de Alfred El Capità als plats. Desprès d’anys de negociacions, por fí al Rumba Club el puntxador rumbero original!!!

www.myspace.com/naraina
www.myspace.com/elcapita


DIMECRES 20 MAIG
CATHY CLARET + Txarly Brown dj

La noia del vent per primer cop al Rumba Club. El nostre escenari es vesteix de gala per a rebre a una de les nostres rumberes mès internacionals. Companya de batalles dels mès grans (Raimundo Amador, BB King, Veneno, Pata Negra...) amb la seva dolçor afrancesada i el seu art gitano Cathy és una de las visites mès esperades del mes. Imprescindible!! Gipsy Flower Power !!

www.myspace.com/cathyclaret
www.myspace.com/achilifunk


DIMECRES 27 MAIG
RUMBAMAZIGHA + PAPAWA + Dani Txarnego dj

El carrer de la Cera plenament es donarà cita aquesta nit al Rumba Club, les dues formacións mès noves de gitanos jòves s’uniran a l’escenari. Amb els clàssics Papawa, el combo amazhic-gitano rumbero on es reuneixen Tony Reyes (fill de Peret Reyes), el Miliu (fill de Joanet de Patriarcas), Jack Tarradellas (fill de Johnny Tarradellas), Petete, etc... els hereus del tro rumbero gitano junts a l’escenari!!

www.myspace.com/papawa
www.rumbamazigha.com

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org