28 de maig 2009

FERRUMBA 09!!
I Festival de Rumba de Reus!

L’associació d’Acció Cultural Despertaferro juntament amb el Club Esportiu Despertaferro presenten el projecte Ferrumba amb la intenció de donar-li continuitat en d’altres edicions futures, fomentant així la cultura popular i de barri que ens aporta la rumba catalana.

En aquesta primera edició del Ferrumba gaudirem de la col•laboració d’un dels millors conjunts de rumba catalana, Gertrudis (La Garriga – Vallès Oriental), considerat com el grup que ha revolucionat la rumba catalana fusionant-la amb altres ritmes com el reggae, el latin o la cumbia que amb la seva llarga trajectòria dins dels escenaris catalans l’han convertit en tot un referent. En plena cel•lebració del concert 500 venen a Reus a donar-nos el millor de la rumba-fusió!

Com a teloner del festival Los Impagaos (Sant Gaudenci d’Horta – Barcelonès) procedents del llindar de la rumba de carrer i d’exquisites melodies de festa urbana que comencen a sonar fort dins del que ells anomenen Rumba-Calamar! Los Impagaos són un col•lectiu de rumberos que partint del ventilador típic de la rumba catalana fan temes amb tocs de pop, rock, blues, reggae, funky, ska, etc. Qualsevol cosa val per tal de rebaixar les ànsies musicals de tots i cadascún dels seus components


PREU ANTICIPADA: 8€ + consumició
PREU A GUIXETA: 9€ + consumició

Mostra més notícies sobre , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org