01 de març 2009


APOLO 2
NOU DE LA RAMBLA, 111
POBLE SEC, BARCELONA
METRO PARAL·LEL (L3 & L7)

Horari: de 24:00 a 5:00
Entrades: 8€ i 6 € amb flyer (fins les 2:00)
Entrades: 10 € amb COPA (després de les 2:00)
Anticipada: Atrapalo.comDIMECRES 4 MARÇ 2009
JOAQUIN DOMINGO & PAPAWA +Txarly Brown dj


Papawa, el combo rumbero resident del Rumba Club ens presenta el combo de Joaquín Domingo desde Figueres, rumba d’alt nivell en una nit de sorpreses. Com a mestre de cerimónies, l’alma mater de Rumba Club: Txarly “Achilifunk” Brown pficiant de punxadiscos.

www.myspace.com/papawa
www.myspace.com/achilifunk


DIMECRES 11 MARÇ 2009 (AQUEST DIA OBREN ABANS, A LES 22:00h.)
HACHA Y MACHETE + ELDYS “MUÑECO” VEGA + Dj Merey


Una nit de rumba internacional, aquesta sessió començarà a les 10 ja que l’escenari del Rumba Club es completarà amb aquest All Star mestís capitanejat per Orbe i un combo multirracial i polirritmic. Abans calentant motors de gasolina el mac del tumbao Eldys “Muñeco” Vega, presentant el seu projecte en solitari després del seu pas per La Troba Kung-Fú. I tancarà la supervetllada fins a les 5:00 de la madrugada el petit gran Dj Merey i la seva colecció de discos imprescindibles de la rumba internacional.

www.myspace.com/djmerey
www.myspace.com/eldysvega


DIMECRES 18 MARÇ 2009
DiANGELO DA SILVA + PAPAWA +Txarly Brown dj


DiAngelo da Silva és l’última sorpresa gitano rumbera apareguda a la nostra ciutat. De la ma de Muchacho (La Troba Kung-Fú) i altres génis de la rumba caló, tindrem sobre el nostre escenari una fusió del sabor de Brasil i la rumba catalana. Un experiment únic al que donaran el seu recolçament els mestres de la casa Papawa: Sam Mosketon, Ricardo Tarragona i el gran Peret Reyes. I acabem la nit amb Txarly “Achilifunk” Brown als plats.

www.myspace.com/papawa
www.myspace.com/muchachogipsy
www.myspace.com/achilifunk


DIMECRES 25 MARÇ 2009
LOS GUACHIS + Dj Txarnegö


D’Algeciras ens arriba el Pop Rock Flamenco amb pincellades de Funk i Reggae... diverfusió flamenca ho anomenan ells. Un combo amb molt sentit de l’humor i amb tres discs a les esquenes que desde 1998 recorren la geografía espanyola fent ballar i somrriure als rumberos. Una nit especial al Rumba Club en la que Dani Dj Txarnegö ens deleitarà amb una selecció de ritme i sabor després del show de Los Guachis.

www.myspace.com/losguachis
http://www.myspace.com/txarnego

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org