26 de març 2009


APOLO 2
NOU DE LA RAMBLA, 111
POBLE SEC, BARCELONA
METRO PARAL·LEL (L3 & L7)

Horari: de 24:00 a 5:00
Entrades: 8€ i 6 € amb flyer (fins les 2:00)
Entrades: 10 € amb COPA (després de les 2:00)
Anticipada: Atrapalo.com


DIMECRES 1 ABRIL 2009
MARDITOS ROEDORES + Dj Xeriff


Una nit per a no oblidar. Per fí Marditos Roedores al Rumba Club, flamenc pop de nivell internacional amb el rumbero major Nacho Lesko, Joselito, el Comandante Loperena & co. Amb ells estarà dj Xeriff per a completar una nit de suor i gloria beneida. Per lo poc que es prodigen en directe, és millor no deixar passar l’ocasió.

www.myspace.com/marditosroedores
www.myspace.com/xeriffsoundsystem

DIMECRES 8 ABRIL 2009
BARRIO NEGRO + PAPAWA + Dj Txarnegö


Una altra banda clàssica del Rumba Club. Els germans Cholo i Vengue del Carmel, (Bacelona) aterraran de nou al nostre flamant Rumba Club Apolo 2 per a reempendre la seva rumba flamenca de tall serio, amb porte i classe. Junt a ells de nou els gitanos del portal, oficiant de residents al Rumba Club. Com a colofó, Dani Txarnegö de nou als plats.

http://www.barrionegro.com/
www.myspace.com/barrionegrobn

DIMECRES 15 ABRIL 2009
WILLY FUEGO + PAPAWA + Txarly Brown


El trio de Willy Fuego arriba al Rumba Club. De les seves pròpies cendres reneix Willy amb el seu flamant trio rumbero on es fonen sabors i colors. Al costat Manolo i Hernán Florituras, el nostre escenari es cobrirà de rumbes en aquest duel entre trios rumberos. Dels clàssics Papawa als més recents: Willy Fuego. Per a amenitzar la vetllada Txarly Brown i la seva descarrega achilifunk fins a les 5:00

www.myspace.com/willyfuego
www.myspace.com/papawa
www.myspace.com/achilifunk

DIMECRES 22 ABRIL 2009
RAUXA + PAPAWA + Txarly Brown


Rauxa venen des de Sabadell en plena gira de presentació del seu nou disc “Terapia de Grup” (Musica Global, 2008) al Rumba Club però no necessiten presentació. Una nit en la que no cabrà una agulla al Rumba Club, on seguim apostant per a la música en directe, setmana rera setmana. I la qualitat de Papawa i el temple de Txarly Brown per a recolzar a qualsevol banda que ens visita. Una nit de rumba i suor.

www.myspace.com/somelsrauxa
www.myspace.com/papawa
www.myspace.com/achilifunk

DIMECRES 29 ABRIL 2009
PANTANITO +PAPAWA + Dj Oriolet


I tanquem el mes d’abril amb un altre clàssico del Rumba Club. El neocalorrismo de Jose Pantanito i el seu combo rumbero ens visita. Abanderant el rumba tunninguismo i el neocalorrismo la banda d’aquest cordovès posseeix un dels directes més solvents de la escena rumbera actual de la ciutat comtal. Molt ullviu. Per a tancar la nit estarà de nou al Rumba Club l’aleví de la plantilla de djs: Oriolet, amb la seva depurada passió per tot lo rumbero. I com no, per a obrir la nit el nostre combo titulat: Papawa.

www.myspace.com/pantanitoband
www.myspace.com/papawa

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org