02 de febrer 2009


SALA 2 de APOLO
NOU DE LA RAMBLA 111
POBLE SEC, BARCELONA
METRO PARAL.LEL (L3 & L7)

Entradas: 8€ y 6 € con flyer (hasta las 2:00)

10 € con COPA (despues de las 2:00)
Anticipada: Atrapalo.com

DIMECRES 4 FEBRER 2009
GRAN INAUGURACIÓ amb Ai Ai Ai RUMBA JAM & PAPAWA


Papawa tornen a ser residents al Rumba Club, el trio gipsy més rootsy del moment seran els encarregats d’arrancar les sessions del Rumba Club a l’Apolo 2. Cada dimecres a les 24:30 puntualment obriran les sessions amb una mescla explosiva de rumba catalana, harmonies a lo beach boys i tot l’art de Peret Reyes a l’escenari. Per a la inauguració contarem amb Ai Ai Ai, el combo rumbero maquinolandero de Mataró al que se li uniran col·laboradors d’exepció, membres de Patriarcas, Gertrudis i Dijous Paella pujaran a l’escenari per a donar la benvinguda a la nova etapa de Rumba Club a l’Apolo 2. Festassa imprescindible. Si, el dijous s’ha de matinar, però potser és l’últim dia del resta de les nostres vides, aprofiteu-lo!!!!

http://www.aiaiai.cat/
www.myspace.com/papawa


DIMECRES 11 FEBRER 2009
RAY CALLAO + PAPAWA


Ray Callao és la última sensació de la ciutat. Amb una mescla ravalera de sons antillans que beuen del flamenc i la rumba i mengen del só afrollatí, el guagancó i la salsa són la aposta de Rumba Club per a aquesta vetllada. Amb ells de nou Papawa mantenint el nivell rumbero old skool per què ningú se’ns queixi.

www.myspace.com/raycallao


DIMECRES 18 FEBRER 2009
AGÜITA FRESKA + PAPAWA


Aire fresc aflamencat, art i salero amb la preciosa veu de la Vane al capdavant, Agüita Fresca són una altra de les novetats del més al nostre club. Una banda amb un gran nivell que s’estrena al Rumba Club i que mereix la atenció del gran públic. I abans, com sempre, Sam Mosketon, Ricardito Tarragona i Peret Reyes, els ministres gitanos de la rumba catalana.

www.myspace.com/aguitafreska


DIMECRES 25 FEBRER 2009
RUMBORRACHERA + PAPAWA


Rumborrachera repeteixen al Rumba Club, a la nostra nova seu a l’Apolo 2 tornen aquests rumberos metaleros a desmelenar-se amb un atac frontal de Sexe, Rumba i Distorsió, amb la nova incorporació Sammy a la trompeta, músic adobat als escenaris saborosos del país. I una altra vegada obrint la sessió els clàssics Papawa.

www.myspace.com/rumborrachera

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org