02 de gener 2009

El Rumba Club del 2009 començarà el dia 15 de gener. Les ressaques de cap d'any i de reis faràn que haguem d'esperar dos setmanetes per a gaudir del nostre club preferit...
SALA KGB
ALEGRE DE DALT 55
GRACIA, BARCELONA
METRO LÍNIA 4 JOANIC

Entradas: 8€ y 6 € con flyer
Anticipada: Atrapalo.comDIJOUS 15 GENER 2009
BARRIO NEGRO + PAPAWA


Ja feia molt temps que no teniam als Barrio Negro en directe al Rumba Club. Ara tornan per presentar-nos nous temas, desprès d’un estiu complert a la sala Tahiti de Tossa de Mar (propietat d’un dels membres de Rumba Tres). Amb ells el primer grup que va trepitjar l’escenari del Rumba Club al KGB allà pel abril del 2007, els gitanos més rootsy de la escena rumbera. Papawa retornan al Rumba Club entre gira i gira presentan el seu disc “Tiene la Llave” que ja els ha portat per França, Rumania, Euskadi, etc...

http://www.barrionegro.com/
www.myspace.com/barrionegrobn
www.myspace.com/papawa


DIJOUS 22 GENER 2009
JUANITO MAKANDÉ Y LA BANDA FORMAL + FUNKCALÉ


Oportunitat única.Desde Sevilla & Cadiz una de las bandas més atrevidas de la escena actual, fussió flamenca que inclou scratches y beatbox, funk caló por derecho. Amb ells estarà Funcalé desde Eivissa unaltre visió del funk flamenc, propera al hip hop amb lletres molt divertidas. Un espectacle sorprenent e irrepetible, per primer cop a Barcelona al Rumba Club. El punt de trobada entre Camarón o Triana i Jimmy Hendrix o The Police.

www.myspace.com/juanitomakandeylabandaformal
www.myspace.com/funcale


DIJOUS 29 GENER 2009
NEOCALORRISMO CLUB VOL. 3:
TRIKITOWN + LATINO Y LOS LLOBREGANTES


La 3ª sessió estable dels Neocalorros al KGB ens convida aquest cop a disfrutar d’una banda amb el Latino y Los Llobregantes, vells coneguts del club i per altre per primer cop al Rumba Club: Trikitown. Comandats per Gito Montoya ens presentaràn el seu nou treball “Tevadalalú”. La rumba alegre i canalla desde Terrassa ses diu Trikitown i Olé!

www.myspace.com/trikitown
www.myspace.com/latinoylosllobregantes


CADA DIA DE RUMBA CLUB
TXARLY BROWN + ORIOLET


l’Oriolet i el Txarly Brown amenitzaràn les sessions del KGB amb la seva coctelera de ritmes: Rumba Catalana,o Cubana mesclada amb breaks, reggae, funk, soul, boogaloo..

www.myspace.com/achilifunk

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org