28 de maig 2008

Un altre videoclip d'un dels meus grups rumberus més estimats. En Latino, els Llobregantes i la seva Morrallita. Un gran tema i un gran videoclip ben divertit. Algunes veus diuen que estaran amb nosaltres el 3 de juliol al Rumba Club....què hi ha aquest dia al KGB?

26 de maig 2008

Rufino y Don Domingo - El Ascensor

I vet aquí el videoclip qua anuncia el Yochano d'aquesta setmana...i un dels més esperats del 2008!! Rufino y Don Domingo, el gran combo rumbero de la ciutat comtal, interpreta la seva versió del tema de Los Impagaos, El Ascensor. I quines ganes que hi ha del CD....que surti el videoclip del single és un gran senyal de que falta ben poc, no?

23 de maig 2008


Avui és el gran dia: Chacho torna al escenàris desprès de 15 anys. Al seu costat estaran Papawa i el concert serà complert amb Maui y Los Sirénidos, que venen des de Granada a presentar el seu 2n cd Un Ratito Más, el qual te'l pots baixar de la seva web; amb Raices y Puntas que confirmaran que son de lo millor del neocalorrismo que hi ha per Madrid; i finalment també hi seran Los Impagaos, que van ser els guanyadors del I Concurs “Jovenes Cashorros 08” organitzat per Rumba Tunning, els companys de fatiga que monten aquest espectacular festival que enguany cel·lebra la seva 3a edició. I tot això per només 7 euricos... com diuen els de Rumba Tunning: "¡que la crisis no sea excusa!"

22 de maig 2008

13 de maig 2008

09 de maig 2008


Entrevista de Dayon Moiz per a La Bilirrubina de Canal Latino a Sant Gaudenci. Programa del dia 8 de març del 2008. Cortesia de Producciones Aquicabemostodos.

05 de maig 2008

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org