28 maig 2008

Un altre videoclip d'un dels meus grups rumberus més estimats. En Latino, els Llobregantes i la seva Morrallita. Un gran tema i un gran videoclip ben divertit. Algunes veus diuen que estaran amb nosaltres el 3 de juliol al Rumba Club....què hi ha aquest dia al KGB?

26 maig 2008

Rufino y Don Domingo - El Ascensor

I vet aquí el videoclip qua anuncia el Yochano d'aquesta setmana...i un dels més esperats del 2008!! Rufino y Don Domingo, el gran combo rumbero de la ciutat comtal, interpreta la seva versió del tema de Los Impagaos, El Ascensor. I quines ganes que hi ha del CD....que surti el videoclip del single és un gran senyal de que falta ben poc, no?

23 maig 2008


Avui és el gran dia: Chacho torna al escenàris desprès de 15 anys. Al seu costat estaran Papawa i el concert serà complert amb Maui y Los Sirénidos, que venen des de Granada a presentar el seu 2n cd Un Ratito Más, el qual te'l pots baixar de la seva web; amb Raices y Puntas que confirmaran que son de lo millor del neocalorrismo que hi ha per Madrid; i finalment també hi seran Los Impagaos, que van ser els guanyadors del I Concurs “Jovenes Cashorros 08” organitzat per Rumba Tunning, els companys de fatiga que monten aquest espectacular festival que enguany cel·lebra la seva 3a edició. I tot això per només 7 euricos... com diuen els de Rumba Tunning: "¡que la crisis no sea excusa!"

22 maig 2008

13 maig 2008

09 maig 2008


Entrevista de Dayon Moiz per a La Bilirrubina de Canal Latino a Sant Gaudenci. Programa del dia 8 de març del 2008. Cortesia de Producciones Aquicabemostodos.

05 maig 2008

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org