02 de desembre 2008


SALA KGB
ALEGRE DE DALT 55
GRACIA, BARCELONA
METRO LÍNIA 4 JOANIC

Entradas: 8€ y 6 € con flyer
Anticipada: Atrapalo.com

DIJOUS 4 DESEMBRE
RUMBA JAM ALL STARS del
1er Simpòsium de la Rumba Catalana


Jam especial amb alguns dels participants al Primer Simposium Nacional de la Rumba Catalana. La Rumba Catalana ha tornat, o això s’esforcen a dir-nos, però som molts els que sabem que mai ha marxat, que sempre ha estat lluitant per la seva subsistència i reconeixement. De totes maneres cap a l’exterior hem de reconèixer que actualment vivim un moment dolç. Els impulsors de la Rumba Catalana són estimats pel públic, respectats per les institucions i s’està reconeixent la seva important aportació a Catalunya. Neixen també nous autors, formacions i artistes que renoven la Rumba, l’amplien, la doten de nous sons i aconsegueixen nous públics per al nostre gènere. Un moment dolç que aquesta vegada hem d’aprofitar. Diverses gents amb motivacions diferents però amb un punt en comú: l’estimació a la Rumba Catalana, hem decidit impulsar aquest “Simpòsium” amb un únic objectiu: poder consensuar unes bases comunes d’actuació al voltant d’aquest benvolgut gènere i així aconseguir el seu reconeixement. La Rumba Catalana es l’únic gènere autòcton nascut a Europa durant el segle XX. Afirmació que ningú ha validat ni ha desmentit. Tot i així pensem que no està prou valorada com a música popular i tradicional catalana, ni com a valor cultural del nostre poble i país. I ha de lluitar amb desigualtat enfront d’altres manifestacions i gèneres propis i forans. Només si tots els implicats en l’escena rumbera catalana caminem junts podrem tenir veu i vot en la preservació de la Rumba Catalana. No permetrem que torni a ser moneda de canvi d’estratègies comercials o polítiques com ha succeït repetidament, a finals dels seixanta, principis dels setanta o als anys noranta. Cal analitzar els fets succeïts en tots aquest “booms” pretèrits de la nostra rumba per a preservar el moviment musical de futures manipulacions. És per això que us emplacem a trobar-nos el proper 4 de desembre d’enguany. La Rumba Catalana ha de reescriure la seva història. La Rumba Catalana ha d’agafar les regnes del seu propi futur. La Rumba Catalana s’ho mereix. No pots faltar-hi !!!DIJOUS 11 DESEMBRE
SON CALÓ + DiQeSi


Tornen desde Tarragona els nostre grup caló preferit: Son Caló, frescura i art rumbero directament al Rumba Club. Amb ells estarà una nova formació “all girl” rumbera. Kahala ja tenen competidoras !!!

www.myspace.com/diqesi
www.myspace.com/soncalo

DIJOUS 18 DESEMBRE
NEOCALORRISMO CLUB SESSION 2
amb CARLES MESTRE & LA SINFÓNICA DE GAVA y MANDUCA


La col.laboració mensual entre el Rumba Club i Rumba Tunning ens portará una altre sessió Neocalorre amb Pantanito MC i bandes de la seva escudería. En aquesta segona ocasió, dos nous clàssics de la nova rumba catalana: l’ex-Azucarillo Carles Mestre i els Manduca.

www.myspace.com/labandadelpanda
www.myspace.com/wirakocha
http://www.rumbatunning.org/
www.myspace.com/neocalorrismo

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org