04 de desembre 2008

Ja el tenim aquí, ha arribat el dia clau... el DIA R. El dia de la Rumba Catalana. El dia que marcarà un abans i un després de la rumba catalana. El 1r Simpòsium Nacional de la Rumba Catalana ja està en marxa. Durant tot el dia d'avui, el CAT de Gràcia estarà ple de rumberus amb un objectiu ben clar: poder consensuar unes bases comunes d’actuació al voltant d’aquest benvolgut gènere i així aconseguir el seu reconeixement.

Sant Gaudenci, com a rumberu que és, també hi serà, i ha decidit aprofitar aquesta data tan clau per a llençar el nº0 del Sant Rumba... Qui sap si serà l'únic, el que està clar és que el sant farà tot el possible perquè no sigui així, perquè tinguem Sant Rumba durant anys i panys! Ah! Què no saps el què és Santa Rumba? Baixa't el nº0, ella mateixa t'ho explicarà!

Santa Rumba nº0

(pot ser que tardi unes hores en estar disponible)

A més, suposo que esteu al carrec del fiestón rumbero que hi haurà al Rumba Club demà per la nit, no? La JAM SESÓN del Simpòsium amb tots i cada un dels rumberus que ho desitgin... et perdràs aquesta vetllada històrica??

Mostra més notícies sobre , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org