20 de novembre 2008

Avui al Rumba Club del KGB la nova fornada de la rumba barcelonesa farà un tribut al grup de la Garriga. Lito&Leto, Los Impagaos, Meztuca, Tabaloko i Kahala interpretaràn temes de Gertrudis en una nova nit del Sant Gaudenci. Una festa especial que no podem passar de recomenar amb molta força: NO T'HO PERDIS o te'n penediràs!

A més, si vens al tribut podràs guanyar alguna de les dues entrades dobles que amb molt de gust sorteigarem entre els assistents.

I el dia següent, al Razzmatazz 2, Gertrudis culminarà la seva semana gran. Desprès de les xerrades i el mini concert a l'Fnac el dimecres i el tribut del dijous, toca celebrar el tan esperat CONCERT 500. Una ma de convidats hi participaràn i el grup aprofitarà per a grabar el seu nou disc, evidentment, en directe.

Si hi vols ser i no tens entrada, em sap greu comentar-vos què potser ja no hi sou a temps, a hores d'ara en queden poquíssimes...corre que encara sonarà la flauta!!! I si no... recorda que al tribut del dijous en sorteigarem dos de dobles!!

Mostra més notícies sobre , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org