02 de novembre 2008


SALA KGB
ALEGRE DE DALT 55
GRACIA, BARCELONA
METRO LÍNIA 4 JOANIC

Entradas: 8€ y 6 € con flyer
Anticipada: Atrapalo.com

DIJOUS 6 NOVEMBRE
KANIMAMBO + LAS 7 PM


Dos formacions rumberes estrenen el mes al Rumba Club: Kanimambo de St. Quirze formats la tardor del 2004 i que fusionen rumba, blues, latin, funky, reggae, i els ritmes africans... un directe dinàmic i divertit. Amb ells també, per primer cop al KGB, una altra nova banda rumbera; aquest cop des de Cornellà: les Set de la Tarda (Las 7 pm) són l’ultimíssima aposta del Rumba Club, ultimen el seu primer treball i demostren a l’escenari la seva delicada fussió d’arrels musicals i ritme actual. Rumba i fantasía.

http://www.kanimambo.es/
www.myspace.com/somkanimambo
www.myspace.com/las7pm


DIJOUS 13 NOVEMBRE
BARRANKILLOS + LOS IMPAGAOS


Dos clàssics de la nova rumba subversiva local. Per fi junts els dos combos més gamberros del panorama rumbero. Els Impagaos d’Horta contra els Barrankillos de Santa Coloma; aixó promet molt!. Una nit que no deixarà indiferent a ningú, com ja han demostrat totes dues bandes per separat, i és que tots dos combos porten una carrera ascendent imparable i així cada concert sona millor, més potent, més rabiós i més rumbero. Aquest dijous tindrem follón!. I després sessió de Txarly Brown i Jaime Brincadera des de el Boogaclub de Granada.

www.myspace.com/losbarrankillos
http://www.losbarrankillos.es.vg/
www.myspace.com/losimpagaos
www.myspace.com/mac_mohaldo
www.myspace.com/achilifunk


JUEVES 20 NOVEMBRE
LARUMBÉ + SANT GAUDENCI TRIBUTO A GERTRUDIS


Larumbè, per tercer cop al Rumba Club després de dos anys de gira continua presentant el seu disc “A lo Fratelo”, amb el que Juaco i el seu combo rumbero han donat diverses voltes al país. Una de les darreres oportunitats de disfrutar d’ells abans que no parin a descansar; cal veure aquest final de gira al Rumba Club. La nova fornada de bandes rumberes de la ciutat ha volgut retre el seu homenatge a Gertrudis en motiu del concert 500. KAHALA, TABALOKO, LOS IMPAGAOS, MEZTUCA i LITO & LETO s’han unit per fer una nit Gertrusiana, on cadascuna d’elles versionarà cançons dels de la Garriga. Aperitiu pel concert 500 de Gertrudis del dia 21 al Razzmatazz.

http://www.arribalarumbe.com/
http://web/
www.myspace.com/santgaudenci
www.santgaudenci.blogspot.com/
www.myspace.com/gertrudis


DIJOUS 27 NOVEMBRE
NEOCALORRISMO CLUB VOLUMEN 1
WIRAKOCHA + LA BANDA DEL PANDA

Comença aquest mes la col.laboració mensual entre el Rumba Club i Rumba Tunning, productors dels festivals Neocalorrismo, una institució en la rumba golfa de la ciutat. Un cop al mes el Rumba Club albergarà las sessions Neocalorres amb Pantanito MC i bandes de la seva escudería. En aquesta primera sessió, dues de les bandes finalistes del “concurs jovenes cashorros” que ja varen estar concursant l’escenari del KGB, aquest cop concerts complerts. Wirakocha de Rubí es trobaran amb La Banda del Panda, una fussió rumbera flamenca i calorra que arriba per quedar-se!

www.myspace.com/labandadelpanda
www.myspace.com/wirakocha
http://www.rumbatunning.org/
www.myspace.com/neocalorrismo

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org