29 de novembre 2008

Com segurament ja sabreu, el proper dia 4 de desembre tindrà lloc al CAT de Barcelona el 1er Simpòsium Nacional de la Rumba Catalana. Per a tots els músics i professionals del sector la inscripció és gratuïta, només s'ha d' omplir el formulari web o bé la butlleta que et pots descarregar prement aquí i enviant-la a

simposiumrumba@garatgeproducciones.com

Us recordem que la data límit per a la inscripció és l' 1 de desembre.

El passat dimarts dia 25 es va presentar públicament el 1er Simposi Nacional de la Rumba Catalana. Aquest acte va comptar amb la presència de l’ideòleg i Director de l’esdeveniment Carles Closa (Txarly Brown), l’històric artista de la Rumba Catalana Josep Ma. Valentí (Chacho), i la Regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Barcelona Sra. Elsa Blasco.

En aquest acte es van explicar els principals motius que duu al col·lectiu d’artistes, aficionats, estudiosos i professionals, vinculats d’una o un altre forma a la Rumba Catalana, a organitzar aquest simpòsium. Així també la Sra. Regidora va remarcar la necessitat de donar suport a aquesta iniciativa que posa les primeres bases comunes al “so de Barcelona”. Per últim el “rumbero” Chacho va remarcar la importància d’aquesta fita que segons ell fa temps que hauria d’haver succeït.

El 1er Simposi Nacional de la Rumba Catalana es celebrarà el proper 4 de desembre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona i comptarà amb la presència entre d’altres de primeres figures com Peret, Ramon Grau de Los Manolos, Xavi Ciurans de Gertrudis, “Sicus” Carbonell de Sabor de Gràcia... i entre tots i totes es signarà el Manifest per la Rumba Catalana i es crearà la Plataforma per la Rumba.

A continuació us deixo amb l’horari de la jornada, la qual acaba amb una jam al Rumba Club que de segur esdevindrà històrica... si no pots o no vols anar al simpòsium, deixa’m recomanar-te fortament l’últim acte:

NO ET PERDIS LA JAM del Rumba Club, del contrari... te’n penediràs!!!

Per a més informació, apuntar-te, llegir la crida, veure el mapa del lloc...

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org